School's out leiri

Tämän parempaa tekemistä ei löydy lapsille ensimmäisellä kesälomaviikolla! (3.6.-6.6.2024)

School's out -leiri on täydellinen tapa viettää kesä taukoa koulusta ja luoda uusia muistoja ystävien kanssa! Olemme suunnitelleet monipuolisen leiriohjelman, joka sisältää judoa ja hauskoja aktiviteetteja. Leiri on suunnattu 7-12-vuotiaille lapsille. Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistaa, että jokainen leiriläinen saa parhaan mahdollisen kokemuksen. Mukaan ovat tervetulleita myös lapset, jotka eivät ole vielä harrastaneet judoa.

Leiri järjestetään tutulla Chikaran judosalilla (Sturenkatu 25) ja sen lähialueen liikuntapaikoilla. Jokaiseen leiripäivään kuuluu kaksi harjoitusta, joiden välissä syödään lounas. Ajatus on, että lapset voivat tulla leirille vanhempien työpäivän ajaksi (n. klo. 8-15). Tarkka ohjelma ja aikataulu tiedotetaan osallistujille sähköpostilla. Harjoitukset sisältävät judon lisäksi leikkiä ja monipuolista liikuntaa.

Leiripaketin hinta on neljältä päivältä 130 €, johon sisältyy lounas jokaisena päivänä. Lasku toimitetaan osallistujille sähköpostilla.

Leirin päävalmentajana toimii Erika Vauhkonen. Lasku ja tarkka aikataulu lähetetään osallistujille säköpostilla.


Lisätiedot ja tiedustelut:

Erika Vauhkonen
0445975751
erikavauhkonen29@gmail.com

Ilmoita lapsesi mukaan tästä! Ilmoittautuminen päättyy 10.5. Ole nopea!

Onko osallistuja Chikaran jäsen