Aikuisten peruskurssi

Aloittaminen on helppoa. Aikuisten peruskurssin tarkoituksena on perehdyttää aloittava harrastaja judon perusteisiin sekä tarjota edellytykset jatkaa harrastusta judon parissa. Sovitaan ilmainen tutustumiskäynti yhteydenottolomakkeella.

Judoa oppii vain tekemällä, eli kurssilla mennään heti itse asiaan. Peruskurssin aikana opetellaan judotekniikoiden lisäksi kilpajudon sääntöjä ja loukkaantumisten ehkäisyä kamppailussa. Lisäksi käydään läpi periaatteet turvallisesta toiminnasta kamppailutreeneissä.

Hinta ja varusteet:
Judon aikuisten peruskurssin hinta kaudella 2024-2025 on 295,00 €, sisältäen liittymismaksun ja Suomen Judoliiton lisenssin ja vakuutuksen. Judoon tarvitaan judogi, eli judopuku. Puku on hyvä hankkia mahdollisimman nopeasti, mutta muutamat treenit pärjää myös ilman pukua. (Ohjeet puvun hankintaan sivun alareunassa)

Kurssin alkaminen:
Peruskurssi treenaa aikuisten tekniikkaryhmän mukana, ja sille voi osallistua ns. "rullaavasti" eli voit ilmoittautua mukaan milloin vain syykauden alkamisen jälkeen. Kurssin kesto riippuu omasta aktiivisuudestasi ja ajankäytöstäsi, noin 20 harjoituksen verran. Kausi 2024-2025 alkaa 3.8.2024.

Aikuisten peruskurssin harjoitusajat ovat:
- torstaisin 18.30 - 20.00 ja
- lauantaisin 12.30 -14.00.

Aikuisten peruskurssin ohjaajat ovat Harri Hakala ja Sampo Laine

Kurssipuvun voit hankkia suoraan budoliike.fi -verkkokaupasta. Kun olet ilmoittautunut kurssille, saat tilaustasi varten Chikaran alennuskoodin, joka syötetään verkkokaupan tilauslomakkeelle. Puvun voit tilata enakkoon tai vielä ensimmäisen harjoituskerran jälkeenkin. Maksu tapahtuu verkkokauppaan. Chikaran kurssipukukoodilla tilatut puvut toimitetaan suoraan salille tai voit noutaa sen itse.

Kurssimaksun voi maksaa myös kokonaan tai osittain Smartum Liikunta- tai Kulttuuriseteleillä. Voit maksaa myös SmartumPay-etämaksuna. Maksaessasi sovelluksella, lisää maksuun kuitin   toimittamiseksi myös osoite info@chikara.fi.

Ilmoittautumislomake aikuisten peruskurssille/tekniikkaryhmään

(*Judoliiton rekisteröintiä varten vain peruskurssille ilmoittautuvilta)

Valokuvaus- /Videointilupa

___________________________________
Perheenjäsenet seurassa

Onko muita perheenjäseniä seurassa?
Seurassa olevan perheenjäsenen rooli?