Harrasta judoa Chikarassa!

Ilmoittaudu lasten peruskurssille.
Ilmoittaudu judon aikuisten peruskurssille.
Ilmoittaudu alle kouluikäisten judotreeneihin.

Kehittävä ja monipuolinen harrastus

Chikara järjestää lasten, nuorten ja aikuisten judon alkeis- ja jatko-opetusta sekä valmennusta edistyneemmille nuorille ja aikuisillle sekä muksujudoa 4-6 vuotialle lapsille. Ilmoittaudu mukaan!

Peruskurssi on pohja judon aloittamiselle ja tie lajin turvalliselle harrastamiselle. Kurssit kestävät n. 4 - 4,5 kk ja sen aikana opitaan perusasioita judosta; ukemi (kaatuminen), sidontoja, heittoja sekä judokäytökseen kuuluvia asioita. Kurssin lopussa suoritetaan keltainen vyö, jonka jälkeen judoharrastus vasta varsinaisesti alkaa! Peruskurssin jälkeen on valittavana ohjattuja harjoituksia viisi kertaa viikossa, lisäksi käytettävissä on vapaaharjoitusvuoroja

Judoharjoitukset antavat mahdollisuuden judon harrastajalle - etenkin lapsille ja nuorille - kehittää monipuolisesti omia liikuntataitojaan sekä parantaa myös omia sosiaalisia kykyjään. Judo on yksilölaji, mutta sitä ei pysty harrastamaan ilman harjoittelukaveria. Judotekniikoihin kuuluvat heitot, sidonnat, käsilukot ja kuristukset.

Judo on laji, joka sopii kaikenikäisille. Aloittaessasi tämän maailman suosituimman kamppailulajin harrastamisen, sinun ei tarvitse olla huippukunnossa, mutta liikunnallisesta taustasta on hyötyä, varsinkin aikuisilla. Judo sopii erinomaisesti myös kuntoilijalle. Ja se on kaiken lisäksi hauskaa!

Judossa on kysymys kasvamisesta sekä judossa että ihmisenä. Keskeisenä ajatuksena on yhteisen hyvän periaate, joka pyrkii harrastajan kehittämisen ohella ohjaamaan harrastajaa myös henkiseen ja eettiseen kasvuun. Oleellisena osana judoa on lähtökohta, jonka mukaan jokainen myös jakaa osaamistaan. Judossa korostuu toisen kunnioitus ja toiselta oppiminen.

Judo

Tule mukaan oppimaan uutta ja kokemaan dojon tunnelma!