Lasten ja nuorten peruskurssi

Lasten- ja nuorten peruskurssi tarjoaa edellytykset judon aloittamiselle. Kurssin jälkeen treenaaminen jatkuu muissa junioriryhmissä.

Lasten ja nuorten peruskursseja pyritään syksyisisin ja keväisin. Kurssit on suunnattu 7-14 vuotiaille. Harjoituksia on kaksi kertaa viikossa  (1h. 15 min.).

Kurssilla opitaan: 

  • Judotekniikoiden perusteita (Heittoja, sidontoja, kaatumistekniikkaa)
  • Hyvää ja turvallista käytöstä kamppailutreeneissä
  • Liikkuvuus ja koordinaatiotaitoja pelien ja leikkien muodossa

Peruskurssin hinta:
Judon lasten ja nuorten peruskurssin hinta kaudella 2024-2025 on 295,00 €, sisältäen liittymismaksun ja Suomen Judoliiton lisenssin ja vakuutuksen (muutaman tutustumiskerran voi käydä sitoumuksetta).

Seuraava kurssi:
Seuraava lasten peruskurssi alkaa 25.8.2024.

Harjoitusajat:
Lasten ja nuorten peruskurssin harjoitusajat ovat tiistaisin 17.15 - 18.30 ja sunnuntaisin 13.00 -14.15 (alkamisaika voi muuttua).

Kurssilla tarvittavat varusteet:

Kurssilainen tarvitsee judopuvun (judogi) ja valkoisen judovyön (obi). Ensimmäisiin harjoituksiin puku ei ole pakollinen. Varusteiksi riittää pehmeää kangasta olevat vetoketjuttomat housut ja mielellään pitkähihainen t-paita. Puvun ripeä hankinta on kuitenkin suotavaa. Harjoituspukujen hinnat vaihtelevat koon mukaan noin 21,00 € - 45,00 € välillä.

Tervetuloa mukaan syksyllä 2024!
 

Kurssipuvun voit hankkia suoraan budoliike.fi -verkkokaupasta. Kun olet ilmoittautunut kurssille, saat tilaustasi varten Chikaran alennuskoodin, joka syötetään verkkokaupan tilauslomakkeelle. Puvun voit tilata enakkoon tai vielä ensimmäisen harjoituskerran jälkeenkin. Maksu tapahtuu verkkokauppaan. Chikaran kurssipukukoodilla tilatut puvut toimitetaan suoraan salille tai voit noutaa sen itse.

Ilmoittautumislomake lasten- ja nuorten peruskurssille, syksy 2024

Valokuvaus- /Videointilupa
Alle 16v kurssilaisen henkilötietojen käyttö sallittu

___________________________________
Huoltajatiedot ja perheenjäsenet seurassa

Onko muita perheenjäseniä seurassa?
Seurassa olevan perheenjäsenen rooli?
Keltainen vyö suoritettu! Lasten peruskurssin 5.kyu graduoidut 14.1.2024