Chikaralaisilla otteluntäyteinen viikonloppu Vantaalla

27.3.2013

Vantaalla oteltiin 23.-24.3. sekä Hontai-shiai että Alempien vöiden Mestaruuskisat. Chikarasta oli lauantaina kisaamassa 18 junnua ja aikuista ja sunnuntaina yhdeksän.

Lauantaiaamuna sarjojen yhdistämisen vuoksi sarjaan EP-30 (13) osallistui peräti neljä chikaralaista; Ronja Salasmaa, Daniela Österund, Ville Kala sekä Joonatan Kujanhaara. Tämän lisäksi tytöt kisasivat keskenään sarjassa ET-28 ja Joonatan sarjassa DP-30. Poikien EP-38 -sarjassa otteli ensikertalainen Julius Ryynänen, ollen hienosti pronssilla. ET-40 kisasi Lotta Ruoppa ja EP-42 Elias Kuoppala. D-sarjassa ottelivat Mikko Ruoppa, Artur Khaziev ja Fedja Selyanin sekä Katri Raveala, joka kisasi myös poikien sarjassa. C-ja B-sarjoihin osallistuivat Ville Hukkanen ja Rasmus Leppälä. B66-pojissa otteli Joosua Mujunen, joka osallistui myös miesten sarjaan. Sasha Suvuorov hankki ottelukokemusta BP-73 -sarjassa. Aikuisista mukana olivat Miika Hirvonen sekä ensikertalaiset Henna Lundqvist ja Marco Hatem.

Mitalisaldo lauantaina

3 kultaa: Ronja Salasmaa, Rasmus Leppälä ja Miika Hirvonen
4 hopeaa: Daniela Österlund, Henna Lundqvist, Ville Hukkanen ja Elias Kuoppala
5 pronssia: Katri Raveala x 2, Joonatan Kujanhaara, Julius Ryynänen ja Rasmus Leppälä.

Lauantaina oli seurasta paikalla myös tulevien SM-kisojen talkoolaisia opettelemassa kisajärjestelmän käyttöä.

Sunnuntaina kilpailivat ainoastaan kelta- ja oranssivöiset judokat. Jokainen sai osallistua vain omaan painoluokkaansa, sarjat jaettiin tytöt alle 13 v, pojat alle 15 v sekä naiset yli 13 v ja miehet yli 15v.

Ronja ja Daniela ottelivat T-28 -sarjassa voittaen kultaa ja hopeaa. Ville K ja Joonatan kisasivat P-30, mutta eivät kohdanneet tatamilla. Joonatan voitti sarjan, mutta Ville jäi valitettavasti keräilyeriin. Artur otteli P-38 neljä matsia ja jäi seitsemänneksi. P-42 osallistui Elias, jolle häviö kahdesta vastustajasta vei mahdollisuudet mitaliin. Aikuisista otteli Henna Lundqvist hopealle, Marco Hatem pronssille ja Ossi Neuvonen ensikertalaisena kisakokemuksesta.

Mitalisaldo sunnuntaina

2 kultaa: Ronja Salasmaa ja Joonatan Kujanhaara
2 hopeaa: Daniela Österlund, Henna Lundqvist
1 pronssi: Marco Hatem

Seuraaviin kisoihin junnut lähtevät katsomoon kannustamaan ja talkoilemaan, SM-kisat pidetään Kisahallissa 6.-7.4. Tatamille he pääsevät Hämeenlinna-44-Shiaissa 13.4.

Merkinnyt muistiin; äiti tatamin laidalla