Onnistunut leiripäivä junioreilla

24.4.2012

Lauantaina 21.4. pidettyyn Chikaran junioreiden leiripäivään oltiin tyytyväisiä tatamilla ja tatamin reunoilla. Hyvin onnistuneelle leripäivälle toivottiin jatkoa.


Leiripäivän harjoituksiin osallistui yhteensä noin pari kymmentä tyttöä ja poikaa Juniorit 1- ja 2 ryhmistä. Päivän tarkoituksena oli tutustuttaa eri ryhmien junioreita toisiinsa sekä käydä monipuolista perusharjoittelua läpi.

Päivän vetovastuu oli Jamilla ja avustajina toimivat Christer ja Marttin. Energiahuollosta ja viihtyvyydestä vastasivat ansiokkaasti promoottorina Pia miehensä Tompan ja muiden aktiivisten vanhempien avustamana.

Leiriläiset olivat innokkaasti mukana aamu- ja iltapäivän treeneissä. Leiripäivä koettiin onnistuneeksi ja vastaavalle tapahtumalle toivottiin jatkoa niin tatamilta kuin tatamin reunaltakin, joten seuraavan leiripäivän suunnittelu onkin työn alla.


Kiitokset kaikille leiripäivään osallistuneille junioreille onnistuneista treeneistä sekä tietenkin vetäjille ja vanhemmille, että mahdollistivat päivän järjestämisen!