Valko- ja keltavöiden harjoituspäivä 31.10.2020

13.9.2020

Judoliitto järjestää Pajulahdessa yhteisen harjoituspäivän judokoille, joilla on valkoinen tai keltainen vyö. Harjoituspäivä toteutetaan maailman judopäivän (28.10.) hengessä.


Pajulahden harjoituspäivä on iloisen ilmapiirin tapahtuma, jossa pääsee tekemään hauskoja harjoitteita ja tutustuu muiden seurojen harrastajiin. Tervetuloa kokemaan judoyhteisön lämminhenkinen harjoituskulttuuri.

HUOM! Seuraa tämän sivun sisältöä. Mahdolliset tarkennukset päivitetään tälle sivulle.

Kohderyhmä: Noin 8-12-vuotiaat judokat, jotka ovat harrastuksen alussa ja esim. seurassaan peruskurssilla.

Päivän aikataulu: Judoharjoitukset Nikulan tatamilla klo 11:00 - 12:30 ja 14:30-16:00. Varusteet: Judogi, zorit, jalkapyyhe, suihkupyyhe, vaihtovaatteet ja oma juomapullo.

Ruokailu: Harjoituspäivän osallistujat, heidän huoltajansa ja seuravalmentajat voivat ostaa Pajulahden ravintolan kassalta lounaan. Lounashinnat: 6-16 v 8,75 €, aikuiset 11,85 €.

Osallistumismaksu ja ilmoittautuminen: Harjoituspäivään ilmoittaudutaan Suomisportissa. Viimeinen ilmoittautumispäivä on maanantai 26.10. Harjoituspäivän hinta on 10 € / lapsi, joka sisältää ohjatut harjoitukset. Ilmoittautumislinkki avataan lähiaikoina. Lasten huoltajat voivat seurata harjoitusta tatamin reunalla.

Seuran valmentajat ja ohjaajat: Seurojen valmentajat ja peruskurssien ohjaajat ovat tervetulleita mukaan harjoitukseen ja tatamille. Valmentajat ja ohjaajat ilmoittautuvat myös Suomisportissa. Kirjoittamalla maksukohtaan koodin KOULUTTAJAILM hinta nollautuu (0 €). Ilmoittautuminen viimeistään 26.10.

Osallistujien vanhemmille on suunnitteilla infotilaisuus judon harrastamisesta päivän aikana. Tarkemmat tiedot päivitetään tähän kalenteriin. Ei ennakkoilmoittautumista.

Harjoituspäivän vastuuvalmentaja: Ruslan Pinhasov