Peruskurssien vyökokeet ja graduoinnit sunnuntaina

13.5.2014


Kevätkauden vyökokeet pidetään sunnuntaina 18.5. klo 13.00 alkaen. Sunnuntain muksujudo on peruttu.

Peruskurssit päättyvät vyökokeisiin

Kevät on hurahtanut melkoisella vauhdilla ja toukokuu on jo edennyt puoleenväliin, joten peruskurssit ovat  viimeistä vaille suoritettuina, mutta vyökokeet ovat vielä edessä.

Peruskurssien vyökokeesta on suoritettava graduointimaksu 50 € (sisältää judopassin ja keltaisen vyön). Graduointimaksu on toimitettu vyökokeeseen osallistujille sähköpostitse. Laskun tulee olla maksettuna ennen vyökoetta. Vain maksun suorittaneet voivat osallistua vyökokeeseen (jos olet maksanut eräpäivän jälkeen, niin tulosta kuitti verkkopankistasi ja ota mukaan vyökokeeseen).

Vetäjille (passisihteerille) tulee toimittaa passivalokuvan kokoinen kuva kurssilaisesta, viimeistään vyökokeeseen. Koulukuvien tarrakuvat käyvät hyvin. Kirjoita kuvien taakse oma nimesi. Kuvat tarvitaan judopassia varten, jonka kurssilainen saa suoritettuaan keltaisen vyön.

- Lasten/nuorten peruskurssin vyökoe sunnuntaina 18.5. 2014, alkaen klo 13.00
- Aikuisten vyökoe heti junioreiden jälkeen, paikalla viimeistään klo 13.30

 

Vyökokeen jälkeen lasten peruskurssilaiset - ne jotka haluavat jatkaa judon parissa (toivottavasti kaikki) - voivat siirtyä juniorit 1 -ryhmään. Ryhmän harjoitukset ovat torstaisin klo 16:30-17:45 ja sunnuntaisin 11:45-13:00. Vetäjänä Jami Hukkanen

  • Tutustumistreeni torstaina 22.5. klo 16.30
  • Kauden päättävät yhteistreenit ja nyyttikestit Juniorit 1 ja Juniorit 2 ryhmien kesken 25.5. klo 11.45 alkaen.

Luonnollisesti kaikki aikuisten peruskurssilaiset haluavat jatkaa harrastusta, joten he voivat jatkaa torstaisin tekniikkatreeneissä sekä käydä yleisissä treeneissä. Aikuisille on on treenejä useampana päivänä.  Tasoon sopivat on hyvä tsekata vetäjältä.

Lisätietoja vielä graduoinnista ja vyökokeeseen valmistautumisesta tästä