Jasmi Salasmaalle jälleen nuorten Suomen mestaruus

23.2.2014

Salilla tankattiin SM-mitalien johdosta...
Salilla tankattiin SM-mitalien johdosta...

Nuorten SM-kisat oteltiin Nummelassa 22.-23.2.2014. Jasmi uusi Suomen mestaruutensa, nyt sarjaa ylempänä (T18-48) kuin viime vuonna. Ville Hukkaselle, Sami Posille ja Safar Rahmanille pronssia.

Nuorten SM-kisat, Nummela 2014

Seitsemänhenkinen joukko vanhempia junnuja lähti lauantaina 22.2.2014 kisaamaan B-nuorten (U18) SM-mitaleista Nummelaan.

Rasmus Leppälä ja Ville Hukkanen ottelivat molemmat P18-50 sarjassa kahdeksan ottelijan tuplapoolissa, heidät oli arvottu eri pooleihin. Rasmus taisteli itselleen kolmessa ottelussa kaksi voittoa ja Ville taisteli omassa lohkossaan neljässä ottelussa voitot 2-2. Ville pääsi ottelemaan finaalipaikasta, jonka hän valitettavasti hävisi ja kaulaan ripustettiin pronssimitali. Rasmuksen lohkossa voitot menivät tasan ja pienemmällä pistemäärällä Rasmus tippui jatkokierroksilta, sijoitus 5.

Tuomas Hiilamo ja Lassi Ruoppa ottelivat P18-55 sarjassa. Myös heidät arvottiin eri pooleihin. Tuomas ja Lassi hävisivät valitettavasti molemmat ensimmäiset ottelunsa ja keräilykierroksella seuraavan, joten heidän tiensä mitaleille päättyi.

Jasmi Salasmaa oli rohkeasti siirtynyt painoluokkaa ylemmäs, otellen T18-48. Kuuden tytön sarja jaettiin kahteen kolmen ottelijan pooliin. Puhtaasti 4-0 voitoillaan Jasmi otti jälleen Suomen mestaruuden. Onnea!

Joosua Mujunen kisasi P18-66. Hyvästä alusta huolimatta hän hävisi molemmat ottelunsa.

Sami Ponsi otteli P18-81. Kahdeksan ottelijan sarja jaettiin kahteen neljän kisaajan pooliin. Sami voitti poolissaan kaikki vastustajansa ja harmillisesti hävisi ottelunsa semifinaalissa. Tuloksena jaettu kolmas sija ja pronssia.

Tulokset B-nuorten (U-18) SM-kisoista tästä
 

Sunnuntai 23.2.2014

Sunnuntaina A-nuorten (U-21) Nummelan tatamille pääsi kahdeksas Chikaralainen, Safar Rahmani M21-81.

Kaksi ensimmäistä poolinsa ottelua Safar voitti mutta hävisi viimeisen. Semifinaalissa vastaan tuli Tampereen Aatu Laamanen. Safarin heittoyritys epäonnistui ja hän jäi sidontaan, ippon tamperelaiselle. Tuloksena jaettu kolmas sija ja pronssimitali.

Tulokset A-nuorten (U-21) SM-kisoista tästä


äiti tatamin laidalla,
paikalla lauantaina ja Live-streeminä sunnuntaina