Lasten ja nuorten peruskurssi

Lasten- ja nuorten peruskurssi tarjoaa edellytykset judon aloittamiselle. Kurssin jälkeen treenaaminen jatkuu muissa junioriryhmissä.

Lasten ja nuorten peruskursseja pyritään syksyisisin ja keväisin. Kurssit on suunnattu 7-14 vuotiaille. Harjoituksia on 2 kertaa viikossa  (1h. 15 min.).

Kurssilla opitaan: 

  • Judotekniikoiden perusteita (Heittoja, sidontoja, kaatumistekniikkaa)
  • Hyvää ja turvallista käytöstä kamppailutreeneissä
  • Liikkuvuus ja koordinaatiotaitoja pelien ja leikkien muodossa

Peruskurssin hinta:
Judon lasten ja nuorten peruskurssin hinta kaudella 2023-2024 on 250,00 € (kauden 2024-2025 hinta vahvistamatta), sisältäen liittymismaksun ja Suomen Judoliiton lisenssin ja vakuutuksen.

Seuraava kurssi:
Seuraava lasten peruskurssi alkaa elokuun loppupuolella 2024.
(Ilmoittauminen aukeaa loppukeväästä/alkukesästä)

Harjoitusajat:
Lasten ja nuorten peruskurssin harjoitusajat ovat tiistaisin 17.45 - 19.00 ja sunnuntaisin 13.00 -14.15 (aikataulut voivat muuttua).

Kurssilla vaaditut varusteet:

Kurssilainen tarvitsee judopuvun (judogi) ja valkoisen judovyön (obi). Ensimmäisiin harjoituksiin puku ei ole pakollinen. Varusteiksi riittää pehmeää kangasta olevat housut ja t-paita. Puvun ripeä hankinta on kuitenkin suotavaa. Harjoituspukujen hinnat vaihtelevat koon mukaan noin 21,00 € - 45,00 € välillä.

Tervetuloa mukaan syksyllä 2024!

Mistä lisätietoja?
Tarvitessasi mahdollisesti lisätietoja tai tarkennuksia, niin ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen:  info(at)chikara.fi

Kurssipuvun voit hankkia suoraan budoliike.fi -verkkokaupasta. Kun olet ilmoittautunut kurssille, saat tilaustasi varten Chikaran alennuskoodin, joka syötetään verkkokaupan tilauslomakkeelle. Puvun voit tilata enakkoon tai vielä ensimmäisen harjoituskerran jälkeenkin. Maksu tapahtuu verkkokauppaan. Chikaran kurssipukukoodilla tilatut puvut toimitetaan suoraan salille tai voit noutaa sen itse.

Keltainen vyö suoritettu! Lasten peruskurssin 5.kyu graduoidut 14.1.2024