Harrasta judoa Chikarassa!

Judo on laji, joka sopii kaikenikäisille. Aloittaessasi tämän maailman suosituimman kamppailulajin harrastamisen, sinun ei tarvitse olla huippukunnossa, mutta liikunnallisesta taustasta on hyötyä, varsinkin aikuisilla. Judo sopii erinomaisesti myös kuntoilijalle. Ja se on kaiken lisäksi hauskaa!

Judossa on kysymys kasvamisesta sekä judossa että ihmisenä. Keskeisenä ajatuksena on yhteisen hyvän periaate, joka pyrkii harrastajan kehittämisen ohella ohjaamaan harrastajaa myös henkiseen ja eettiseen kasvuun. Oleellisena osana judoa on lähtökohta, jonka mukaan jokainen myös jakaa osaamistaan. Judossa korostuu toisen kunnioitus ja toiselta oppiminen.

Judo

Kehittävä ja monipuolinen harrastus

Judoharjoitukset antavat mahdollisuuden judon harrastajalle - etenkin lapsille ja nuorille - kehittää monipuolisesti omia liikuntataitojaan sekä parantaa myös omia sosiaalisia kykyjään. Judo on yksilölaji, mutta sitä ei pysty harrastamaan ilman harjoittelukaveria. Judotekniikoihin kuuluvat heitot, sidonnat, käsilukot ja kuristukset.

Chikara järjestää lasten, nuorten ja aikuisten judon alkeis- ja jatko-opetusta sekä valmennusta edistyneemmille nuorille ja aikuisillle.

Tule mukaan oppimaan uutta ja kokemaan dojon tunnelma!