Muksujudo

Judo sopii myös pienille. Muksujudoon pääsee 4 - 6 vuotiaana aikuisen kanssa, ja 7 vuotiaana voi osallistua lasten alkeiskurssille.

Mitä nuorempana aloittaa sen paremmat mahdollisuudet on elinikäisen oppimisen aikana omaksua vaikeatkin tekniikat niin, että ne ovat mahdollisimman luontevia. Tärkeintä on opetella käytöstapoja ja toisen kunnioittamisen periaatetta. Itsensä hallitseva ja judon periaatteet tunteva judoka on henkisesti ja fyysisesti vahva myös judotatamin ulkopuolella. Aivan pienimmät opettelevat judoa luonnollisesti leikin ja kisaamisen varjolla. Iän karttumisen myötä opetellaan vaikeampia asioita. Muksujudo kehittää lapsen motoriikkaa ja kordinaatiota sekä oikeanlaista rohkeutta tehdä uusia asioita, auttaen näin lapsen kokonaiskehitystä.

Paljonko muksujudo maksaa ja mitä tarvitaan?

Muksujudon hinta on 170 euroa vuodessa (ei sisällä vakuutusta). Muksujudossa ei tarvita judopukua. Varusteiksi riittävät pehmeästä materiaalista olevat pitkälahkeiset housut ja pitkähihainen paita, joissa ei ole vetoketjuja eikä huppua. Pyyhe on tietenkin hyvä olla myös mukana. Mikäli judogi on periytynyt vanhemmilta sisaruksilta, serkuilta tai ystäväpiiristä, niin sitä voi hyvin käyttää. Mitä nuorempana judogiin tottuu, sen luontevampaa sen käyttö on.

Koska harjoitukset ovat?

Kevätkaudella 2018 muksujudoa harrastetaan Chikarassa kahdessa eri ryhmässä:
- tiistaisin 17.00-17.45 (ei järjestetä syyskaudella 2019)
- sunnuntaisin 13.15-14.00 (alkamisaika on muuttunut)

Milloin alkaa seuraava kurssi?

Seuraavat uudet kurssit alkavat syyskuussa.
- Sunnuntai-ryhmä 8.9.2019
klo 13.15. (Alkamisaika on muuttunut)
- tiistai-ryhmä 10.9.2019 klo 17.00. (Peruttu syyskauden 2019 osalta)

Muksujudoon voit liittyä mukaan myös kesken kauden, mikäli ryhmiin vain mahtuu. Oheisella lomakkeella voit ilmoittaa itsesi ja lapsesi kursseille. Mikäli ilmoittaudut kesken kauden, niin laitathan lomakkeen lisätiedot-kohtaan asiasta maininnan.

Ketkä ohjaavat harjoitukset?

Muksujudon ohjaajat ovat:

  • Sunnuntai, Janne Kurki, Timo Myöhänen
  • Tiistai

Mistä lisätietoja?
Muksujudoa tai muihin kursseja koskeviin kysymyksiin tai mahdollisiin tarkennuksiin saat vastauksen osoitteesta: info(at)chikara.fi.