Wekara-Shiai ja Joukkue-Wekara Vantaalla 18. ja 19.5.2013

25.5.2013

Muutama mitalisti lauantailta; Daniela, Joonatan, Katri ja Ronja.
Muutama mitalisti lauantailta; Daniela, Joonatan, Katri ja Ronja.
Taktiikkapalaveri ennen päivän koitoksia.
Taktiikkapalaveri ennen päivän koitoksia.
Valmiina Team Chikara ja Team Rendo
Valmiina Team Chikara ja Team Rendo
Vasemmalta: Sasha, Tuomas, Lassi, Ville H, Katri, Jasmi, Mikko, Joonatan, Ville K.
Vasemmalta: Sasha, Tuomas, Lassi, Ville H, Katri, Jasmi, Mikko, Joonatan, Ville K.
Iloiset kilpajunnut kiittävät tuesta ja kannustuksesta!
Iloiset kilpajunnut kiittävät tuesta ja kannustuksesta!

Juniorit päättivät kevätkauden Vantaalla hyvin tuloksin. Myyrmäen Urheilutalolla oteltiin perinteiset yksilö- ja joukkuekisat 18.-19.5.

Kevätkauden viimeiset kisat käytiin Vantaan Myyrmäen Urheilutalolla. Junnuja lähti lauantaina yksilökisoihin ottelemaan 14 ja mitalitilastossa Chikara oli viidentenä, tuoden kotiin 3 kultaa, 4 hopeaa ja 5 pronssia. Hieno saavutus jälleen


Yksilökisojen tuloksiin tästä.
 

Sunnuntaina oli vuorossa Joukkue-Wekara ja saimme kokoon kaksi, lähes täyttä joukkuetta. Team Chickaraa johti Jami ja Sasha sekä Team Rendo jota valmensi Sami ja Joosua. Tämä oli loistava tilaisuus Samille, Joosualle ja Sashalle ottaa ja osoittaa vastuuta “omasta” joukkueesta ensimmäisen kerran sekä kerätä arvokasta kokemusta tulevia vuosia varten. Pojat hoitivat homman mallikkaasti ja osoittivat olevansa luottamuksen arvoisia.

Chikaran joukkue koostui kokeneemmista kilpailijoista; Ronja, Ville K, Joonatan, Mikko, Jasmi, Katri, Ville H, Lassi ja Tuomas ja Rendo puolestaan aloittelevimmista kisaajista; Daniela, Lotta, Artur, Elias ja Fedja.

Tsemppi oli hurjaa ja joukkuetovereiden kannustus jääkiekon MM-kisa tasoa. Joukkuekisoissa on aina sitä jotain… Ilahduttavinta oli että meillä oli kisaavissa joukkueissa eniten tyttöjä!

Team Rendo lähti kisaan avoimin mielin, neljä painoluokkaa täyttämättä. Siitä huolimatta, voitto tuli täydellä joukolla otelleesta Tikkurila 3. Loistava suoritus! Tämä valoi uskoa niin ottelijoihin kun paikalla olleisiin vanhempiinkin. Kannustus oli huimaa. Seuraavana vastaan tulivat ystävyysseura Ookami Virosta ja Nurmijärven Pingviinit. Molemmat joukkueet olivat liian kovia ja Rendo tippui jatkosta.

Team Chikara sai ensin vastaansa isäntäseura Jukaran, josta tuli voitto. Toisena oli vastassa Pyryn Tiikerit Tikkurilasta ja niukka häviö. Kolmantena vastassa oli Itä-Judo I ja voitto. Matka jatkui seuraavalle kierrokselle. Voitto tuli Pingviineistä ja jälleen oli vastassa Pyryn Tiikerit, tappio myös tällä kertaa. Tässä vaiheessa valmentaja jo tiesi, että ainakin pronssi oli saavutettu. Esteenä finaaliin oli ainoastaan toisen poolin voittanut Ookami. Tappio tuli pienimmällä mahdollisella marginaalilla 5-4 ja finaaliin menivät, tänäkin vuonna, Ookami ja Tikkurila. Voiton ja kiertopalkinnon dojolleen vei Pyryn Tiikerit Tikkurilasta.

Mitalit kaulaansa saivat Joukkue-Wekarassa 2013

Kultaa: Tikkurila 1/Pyryn Tiikerit
Hopeaa: Ookami
Pronssia: Chikara ja Bodonos

Joukkue-Wekaran tulokset  tästä

Kaikkien tatamin laidalla viihtyvien judokoiden vanhempien puolesta kiitän Jamia väsymättömästä työstä junnujen kanssa ja kaikkia junnuja, jotka olette jaksaneet treenata ja tuottaa iloa ja jännittäviä kisahetkiä meille katsomossa. KIITOS!

Kesällä chillaillaan ja grillaillaan, unohtamatta monipuolisia kesätreenejä.
 

Aurinkoista kesää ja hyviä uintikelejä toivottaa

äiti tatamin laidalla