Lasten- ja nuorten peruskurssin vyökoe ja graduoinnit

13.4.2013

Kevätkauden vyökokeet pidetään sunnuntaina 5.5.2013

Kevätkauden peruskurssit päättävät vyökokeet

Lumet ovat vihdoin alkaneet sulaa, joten on aika ryhtyä valmistautumaan kevään vastaanottoon. Kevään saapumisesta kertoo myös se, että peruskurssit ovat vähin erin päätöksessään, huipentuen kurssin päättäviin vyökokeisiin.

Vyökokeisiin voivat osallistua kaikki lasten ja nuorten kurssilta ne, jotka ovat läpäisseet natsakokeet, ja joilla on vetäjän hyväksyntä.

  • Lasten peruskurssin vyökoe sunnuntaina 5.5. 2013 klo 13.00

(Huom! Ennen vyökoetta on peruskurssilla vielä harjoitukset Juniorit 1-ryhmän vuorolla klo 11.45)


Tässä alla hieman ohjeistusta vyökokeita varten:

Peruskurssien vyökokeesta on suoritettava graduointimaksu 50 € (sisältää judopassin ja keltaisen vyön). Graduointimaksusta toimitetaan vyökokeeseen osallistujille lasku sähköpostitse. Laskun tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä ennen vyökoetta. Vain maksun suorittaneet voivat osallistua vyökokeeseen.

Vetäjille (passisihteerille) tulee toimittaa passivalokuvan kokoinen kuva kurssilaisesta mahdollisimman nopeasti. Koulukuvien tarrakuvat käyvät hyvin. Kirjoita kuvien taakse oma nimesi. Kuvat tarvitaan judopassia varten, jonka kurssilainen saa suoritettuaan keltaisen vyön.

  • ilmoittautuminen vyökokeeseen
  • maksaminen
  • valokuvat passisihteerille

Lisätietoja vielä graduoinnista ja vyökokeeseen valmistautumisesta tästä

Vyökokeen jälkeen lasten peruskurssilaiset - ne jotka haluavat jatkaa judon parissa (toivottavasti kaikki) - voivat siirtyvät juniorit 1 -ryhmään. Ryhmän harjoitukset ovat torstaisin klo 16:30-17:45 ja sunnuntaisin 11:45-13:00. (Mahdollisia muutoksia aikatauluun syyskaudelle)

Luonnollisestihan kaikki aikuisten peruskurssi -ryhmästä haluavat jatkaa harrastusta, joten he voivat jatkaa samassa ryhmässä torstaisin tekniikkatreeneissä sekä käydä yleisissä treeneissä. Aikuisille on on treenejä useampana päivänä, ja tasoon sopivat on hyvä tsekata vetäjältä.

 

Mikäli vyökokeisiin on osallistumassa muita kuin 5.kyu:n suorittajia, niin pikaisesti puollot valmentajilta  ja tieto passisihteerille (Henna Lundqvist).