Juniorit kisaamassa Nummelassa, Junnu Cup I

20.1.2013

Chikaraan arvokkaita mitalisijoja sekä osallistumispisteitä Nummelan kisoista sunnuntaina 20.1.

Chikaran kuusihenkinen juniorit 1-ryhmän joukkue aloitti vuoden mallikkaasti kauden avanneessa Junnu Cupissa. Artur Khaziev otti kolme hienoa Hon-gesa-gatame sidontavoittoa vastustajistaan (DPTA-35,9 kg). Kotimatkalle lähti Arturin mukaan kultainen mitali. Hienoa ja onnittelut!

Hilkulla oli toinen kulta, kun Ville Kala (EPTY-30,2 kg) näytti oranssi-vihreä vöisten sarjassa sisukkuutta ja otti kolme tiukkaa voittoa, mutta hävisi harmillisesti viimeisen ottelun tuomariäänin. Nähtiinpä Villen tekemänä varmasti kisojen hienoin ja näyttävin heittokombinaatio; Goshi-guruma / Ko-uchi-gari, tuloksena ippon-sore-made! Sijoitus hienosti toinen ja hopeamitali.

Tatu Lehesvirta (CP-41,9 kg) otteli ensimmäisissä kisoissaan ja näytti heti hyviä otteita. Ensimmäinen ottelu päättyi harmillisesti yukon tappioon, mutta tästä sisuuntuneena tuli seuraavasta ottelusta ansaittu voitto ja hopeamitali!

Daniela Österlund (ETA-33,8 kg), Topi Lundqvist (EPA-26,2 kg) ja Lotta Ruoppa (ETA-33,8 kg) jäivät tällä kertaa ilman otteluvoittoja. Joukkueen sisukkain ottelija tunnustus Danielalle, joka sinnikkäästi jaksoi hyökätä vastustajien kimppuun.

Kisaraportti,
Tomi Lundqvist
Juniorit I ryhmän valmentaja