Kovatasoisesta Kymijoki-Shiaista kultaa Chikaran Rasmus Leppälälle

27.11.2012


Lauantaina 24.11. Kouvolassa käydyssä kansainvälisessä Kymijoki-Shiaissa osanottajia oli yli 640. Rasmus nappasi kovassa seurassa kultaa sarjassa BP-50 kg. Onnea Rasmukselle!

Kolme ensimmäistä otteluaan Rasmus selvitti, niin kuin judossa on tarkoitus eli ippon kaikista vastustajista. Finaali meni tiukemmalle.

Ensimmäisessä ottelussa Venäjän Kayum Nazmutdinov ei  saanut minuuttia täyteen Rasmuksen käsittelyssä. Ottelun päättyessä kellossa oli aikaa ehtinyt vierähtää 58 sekuntia. Rasmus alkoi lämmetä ja seuraavassa ottelussa aika oli enää kolmannes, ja Tampereen Judon Sakari Eronen kesti 20 sekuntia. Tästä vauhti vain parani ja nyt  Rasmus nappasi otteen ja ottelu päättyi Viipurin Spartakia edustavan lja Ziminin osalta kahdeksan sekunnin kohdalla. Aika tehokasta! Finaali oli tiukka venäläistä Egor Belogolovia vastaan ja suoritukset vähissä, mutta Rasmus teki mitä voittoon vaadittiin, ja summerin soidessa taulussa oli yuko omalla kohdalla. Hienoa Rasmus!

Tällä kertaa Chikaran seitsenhenkiselle nuorten joukkueelle ei muita sijoituksia tullut. Safar Rahmani M-20 alle 81 kg sarjassa sijoittui viidenneksi yhdellä otteluvoitolla.