Peruskurssien vyökoe ja graduoinnit 16.12.

28.11.2012


Syyskauden vyökokeet pidetään sunnuntaina 16.12. klo 12.00 alkaen.

 

Syyskauden peruskurssit päättävät vyökokeet

Taas on aika rientänyt ja lasten sekä aikuisten peruskurssit ovat vähin erin päätöksessään, huipentuen kurssin päättäviin vyökokeisiin. Vyökokeisiin voivat osallistua kaikki aikuisten kurssilaiset, jotka ovat saaneet kurssin vetäjältä hyväksynnän. Lasten kurssilaiset, jotka ovat läpäisseet natsakokeen, ja joilla on vetäjän hyväksyntä, voivat osallistua vyökokeeseen.

  • Lasten peruskurssin vyökoe sunnuntaina 16.12.2012 klo 12:00. Treenit normaalisti 11.12. sakka
  • Aikuisten peruskurssin vyökoe sunnuntaina 16.12. klo 13:30. Treenit normaalisti 13.12. saakka.

Tässä alla hieman ohjeistusta vyökokeita varten:

Peruskurssien vyökokeesta on suoritettava graduointimaksu 50 € (sisältää judopassin ja keltaisen vyön). Graduointimaksusta toimitetaan vyökokeeseen osallistujille lasku sähköpostitse. Laskun tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä ennen vyökoetta. Vain maksun suorittaneet voivat osallistua vyökokeeseen.

Vetäjille (passisihteerille) tulee toimittaa kaksi passivalokuvan kokoista kuvaa kurssilaisesta mahdollisimman nopeasti. Koulukuvien tarrakuvat käyvät hyvin. Kirjoita kuvien taakse oma nimesi. Kuvat tarvitaan judopassia varten, jonka kurssilainen saa suoritettuaan keltaisen vyön.

  • ilmoittautuminen vyökokeeseen
  • maksaminen
  • valokuvat passisihteerille

Lisätietoja vielä graduoinnista ja vyökokeeseen valmistautumisesta tästä

Vyökokeen jälkeen lasten peruskurssilaiset - ne jotka haluavat jatkaa judon parissa (toivottavasti kaikki) - voivat siirtyvät juniorit 1 -ryhmään vuodenvaihteen jälkeen. Ryhmän harjoitukset ovat torstaisin klo 16:30-17:45 ja sunnuntaisin 11:45-13:00. (Mahdollisia muutoksia aikatauluun vuodenvaihteen jälkeen)

Luonnollisestihan kaikki aikuisten peruskurssi -ryhmästä haluavat jatkaa harrastusta, joten he voivat jatkaa samassa ryhmässä sekä käydä yleisissä treeneissä vuodenvaihteen jälkeen. Aikuisille on on treenejä useampana päivänä, ja tasoon sopivat on hyvä tsekata vetäjältä.

 

Mikäli vyökokeisiin on osallistumassa muita kuin 5.kyu:n suorittajia, niin pikaisesti puollot valmentajilta  ja tieto passisihteerille (Henna Lundqvist).