Vuoden viimeinen Junnu Cup oteltiin Kirkkonummella

19.11.2012

Chikarasta osallistui 12 ottelijan ryhmä 18.11. käytyyn valko- ja keltavöisten Junnu Cupiin. Ensikertalaisia hienosti mukana myös hyvä joukko. Kolme mitalia kotiin tuomisina.

 

Junnu Cup IV Kirkkonummi


12 valko- ja keltavöisen Chikaralaisen voimin osallistuttiin vuoden viimeiseen Junnu Cupiin Kirkkonummella sunnuntaina 18.11.2012. Menestystä tuli kolmen mitalin verran, vihdoinkin myös se kirkkain.

Seitsemälle kisaajalle; Joona Viitanen, Helmi Mac Laverty, Pietari Immonen, Leo Brade, Elias Brade, Veikko Solasaari ja Artur Khaziev, nämä olivat ensimmäiset judokilpailut. Otteluita oli jokaiselle vähintään kaksi, muutamalle jopa enemmän. Saaliina yksi pronssi Arturille, hienoa ja onnittelut!

Viidestä aiemmin kisanneista; Ville Kala, Elias Kuoppala, Joonatan Kujanhaara, Daniela Österlund ja Feodor Selyanin, löytyi kaksi mitalistia. Pronssia Danielalle ja kultaa Joonatanille. Onnea myös heille!

Kaikki lähtivät mukaan innostuneina ja hyvällä kisafiiliksellä. Kaveria kannustettiin, tsempattiin voittoon ja lohdutettiin epäonnistumisia. Oman häviön pettymyksistä selvittiin ja osattiin iloita tiimikaverin menestyksestä.

Tästä on hyvä jatkaa harjoittelemista ja valmistautua tuleviin kisoihin;

Junnu Cup I Tammikuussa 2013
Nummela, we´ll be there!

Merkinnyt muistiin: Äiti tatamin laidalta.


Mitalit, Junnu-cup IV
1 kulta: Joonatan Kujanhaara
2 pronssia: Arthur Khaziev,Daniela Österlund