Chikaran junnut aloittivat kauden kisat hyvin Järvenpäässä

16.9.2012

Neljä viidestä Järvenpään mitalistista; Lotta (vas), Ville, Elias ja Joonatan. Kuvasta puuttuu Fedja.
Neljä viidestä Järvenpään mitalistista; Lotta (vas), Ville, Elias ja Joonatan. Kuvasta puuttuu Fedja.

Lauantaina 15.9. oteltiin Järvenpäässä Junnu Cup III, jonne Chikarasta lähti pieni, mutta tehokas joukko. Kirkkain jäi vielä saamatta, mutta viidellä judogalla tuloksena viisi mitalia. Hienoa!

 

 

Ottelutapahtumat paikanpäältä:

 

Chikaran junnut mitalisateessa Junnu Cup III Järvenpäässä.


Viiden ottelijan voimin lähdettiin syksyn ensimmäiseen Junnu Cup:iin Järvenpäähän.

Alkulämmittelyt hoiti hienosti Lassi Ruoppa joka coachin tavoin piti huolen E-junnujen otteluvuorosta, -tatamista ja kulloinkin käytettävän vyön väristä. Kiitos Lassi!

Ensimmäisenä tatamille pääsi Ville Kala EP-29,4 kg. Hyvästä väännöstä huolimatta voitto meni vastustajalle. Toisessa ottelussa meni jo paremmin ja voitto tuli tiukalla sidonnalla, kolmas ottelu oli kumarrus ja Villelle pronssia.

Toisena pääsi ottelemaan Joonatan Kujanhaara EP-32,5 kg. Ensimmäinen ottelu ja tiukka sidontavoitto. Toisessa ottelussa pääsi vastustaja yllättämään koshi gurumalla ja häviö. Joonatanin kolmas ottelu päättyi ajassa 1:42 hienoon sidontaan ja tuloksena pronssimitali.

Seurasi tauko ja palkintojen jako.

Paussin jälkeen kolmas ottelija oli Elias Kuoppala EP -40,1 kg. Ensimmäinen ottelu meni niukasti vastustajalle. Toiseen matsiin sisuuntuneena Elias pääsi sidonnasta irti ja käänsi ottelun voittoon. Kolmas ottelu oli nopeasti hienolla heitolla ohi. Eliakselle pronssia.

Neljäntenä ja viimeisenä E-sarjassa pääsi ottelemaan Lotta Ruoppa ET-33,1 kg Ensimmäinen ottelu oli tiukka tahtojen taistelu, jonka Lotta voitti. Toisena tuli kumarrusvoitto ja kolmannessa ottelussa hiuksenhieno häviö. Tuloksena pronssimitali

Jälleen tauko ja palkintojen jako.

D-sarjaan lähti kisaamaan Feodor Selyanin DPA-45,8. Sarjassa oli kolme osallistujaa ja yhdellä voitolla ja yhdellä häviöllä Fedja sai kaulaansa hopeisen mitalin.

Onnea mitalisteille, olette kaikki voittajia!

Merkinnyt muistiin; äiti tatamin laidalta.


Mitalit, Junnu-cup III
1 hopea: Fedor Selyanin (DPA-45,8 kg)
4 pronssia: Ville Kala (EPA-29,4 kg), Joonatan Kujanhaara (EPA-32,5 kg), Lotta Ruoppa (ETA-33,1 kg) ja Elias Kuoppala (EPA-40,1 kg)

(Nimeä klikkaamalla henkilökohtaisiin otteluihin, kaikki tulokset tästä)