Aikuisten treenit käyntiin!

7.9.2021

Kaikki aikuisten yleiset treenit käynnistyvät rajoituksin, aikuisten peruskurssi vielä tauolla.


Korona ei näytä häviävän mihinkään, mutta nyt kuitenkin saadaan maanantain, keskiviikon ja perjantain treenit taas käyntiin. Torstain ja lauantain tekniikkatreenit ovat myös jo käynnistyneet - ainakin toistaiseksi!

Toimiessamme kaupungin omistamassa kiinteistössä, Chikara noudattaa pk-seudun koronakoordinaatioryhmän ja Helsingin kaupungin linjauksia. Pääkaupunkiseudun harrastustoiminnan ohjeistusta on päivitetty 7.9.2021.

Linjaus tällä hetkellä on, että palvelun tarjoajan on huolehdittava siitä, että osallistujilla on mahdollisuus turvavälien pitämiseen. Harjoituksiin osallistuja voi itse päättää, onko hän kontaktissa muihin. Vaikka harrastusryhmän kokoonpanon ei tarvitse olla vakiintunut ja ennakkoilmoittautumiseen perustuva, käytämme treeneissä kuitekin pääsääntöisesti ennakkoilmoittatumista ryhmäkoon hallitsemiseksi. Salilla turvavälit voidaan taata siten, että ryhmäkoko pidetään max. 15 henkilössä, jolloin turvavälit treeneihin osallistujien välillä on mahdollista pitää.

Harjoituksiin osallistutaan vain terveenä, ja pääsääntöisesti molemmat koronarokotukset saaneina. Kaikki, joilla on vähäisiäkin oireita tai joiden lähipiirissä on oireisia, eivät voi osallistua harjoituksiin. Treeneihin osallistujat huolehtivat myös hyvästä käsihygieniasta. Salilla on kenkätelineellä ja pöydällä käsidesipulloja. Käytetään desiä sisään tullessa ennen pukuhuoneeseen siirtymistä ja mielellään myös vielä ennen tatamille menoa. Pyritään treenaamaan vakioparin kanssa, vaikka randorin idea hieman himmeneekin... ;)

Muistattehan käyttää myClubia ennakkoilmoittautumisiin treeneihin!
(Mikäli seuran jäsenenä et ole vielä aktivoinut myClub tiliäsi, niin tee se ja lataa sovellus puhelimeesi. Aktivointilinkki on toimitettu jäsenille, jos olet sitä paitsi, niin ota yhteys info@chikara.fi)