KORONASTA JOHTUVIA UUSIA RAJOITUKSIA CHIKARAN HARJOITUKSIIN!

20.11.2020

Pääkaupunkiseudun heikkenevästä koronatilanteesta johtuvia muutoksia treeneihin.

Pääkaupunkiseutu on siirtynyt koronaepidemian leviämisvaiheeseen, vaikka kaikki vaiheen kriteerit alueella eivät täyty. Pääkaupunkiseudun koordinaatioryhmä linjasi uusista suosituksista ja rajoituksista epidemian leviämisen hillitsemiseksi. Etupainotteisilla linjauksilla reagoidaan epidemian leviämisen uhkaan.

Chikara noudattaa näitä määräyksiä ja ohjeita.


Lue koko tiedote tästä
 

Maanantain, keskiviikon ja perjantain yleiset treenit keskeytetään 23.11.alkaen kolmeksi viikoksi.  Ulkotreenejä voidaan jatkaa alle 10 henkilön ryhmissä. Seuraa viestintää omassa WA:ryhmässäsi.

Aikuisten tekniikkryhmän sisätreenit keskeytetään 23.11.2020 alkaen kolmeksi viikoksi. Ulkotreenit jatkuvat Pirkkolan ulkopunttiksella ja Paloheinän portaissa alle 10 henkilön ryhmissä. Ennakkoilmoittautuminen myClubin kautta pakollinen. Seuraa ryhmän WA-viestintää.

Muksujudo keskeytetään toistaiseksi kolmen viikon ajaksi. Harjoituksia ei ole enää su 22.11.2020. Harjoitusten jatkumisesta tiedotetaan nettisivun uutisoinnissa sekä huoltajille sähköpostitse. Muksujudon harjoituksissa on mukana myös aikuisia, joten kaupungin määräykset yli 20-vuotiaiden kontaktilajien harrastamisesta kohdistuu myös muksujudoon. Chikara noudattaa samoja rajoituksia.

Lasten- ja nuorten peruskurssilla on koko ryhmän harjoitukset vielä su 22.11., jolloin ryhmä jaetaan kahteen osaan vetäjien toimesta. Jatkossa jatketaan siten, että toinen ryhmä käy vain tiistain harjoituksissa ja toinen ryhmä vain sunnuntain harjoituksissa. Näin toimien ei toistaiseksi tarvitse keskeyttää kurssia.

J1- ja J2 -ryhmien treenit jatkuvat toistaiseksi normaalisti alle 10 henkilön ryhmissä. Treeneihin osallistuvien määrä siis rajataan alle 10 osallistujaan / harjoitus.

Lisäys 24.11.2020: Myös J1 ryhmä jaetaan kahteen osaan siten että toinen ryhmä käy vain keskiviikkoisin ja toinen vain perjantaisin. Jako tulee voimaan pe 27.11.2020. Huoltajille on tiedotettu sähköpostitse kumpaan ryhmään lapsi kuuluu.