KORONATILANTEESTA JOHTUVIA KESKEYTYKSIÄ HARJOITUKSIIN

20.10.2020

Aikuisten tekniikkaryhmä ja muksujudo kahden viikon tauolle.

 

Altistumisten ja mahdollisten tartuntojen välttämiseksi, seuran johto on päättänyt, että aikuisten tekniikkaryhmä ja muksujudo ovat pari viikkoa tauolla. Katsoimme viisaimmaksi harjoitusten väliaikaisen keskeyttämisen olevan tarpeellista, sillä maskien käyttö harjoituksissa ei ole mahdollista eikä vaihtoehto. Näissä ryhmissä taudin leviämisen riski on arvioitu suurimmaksi. Aikuisten tekiniikkaryhmä voi jatkaa ulkotreeneillä. Niistä ohjeistus vetäjiltä. Muksujudon jatkuu sunnuntaina 1.11.2020.

Juniorit 1- ja Juniorit 2 -ryhmät sekä lasten peruskurssi jatkavat toistaiseksi normaalisti. Mikäli lasten peruskurssin harjoituksissa paikalla oleva ryhmä vaikuttaa liian suurelta, niin peruskurssi voidaan jakaa kahteen eri ryhmään, ja harjoitukset muuttuva yhdeksi viikottaiseksi harjoituskerraksi ryhmää kohden. Siis toinen ryhmä käy vain tiistaisin ja toinen ryhmä vain sunnuntaisin. Seuraamme tilannetta ja jaamme lasten peruskurssiryhmän, jos on tarvetta.

”Jamin vetämät” ma, ke ja pe treenit jatkuvat toistaiseksi normaalisti, mutta erityistä varovaisuutta ja hyvää hygienaa noudattaen.

Harjoitukset lopetetaan aina 15 min ennen seuraavan treenin alkua, jotta valmentajat ehtivät pyyhkiä maton puhdistusaineella ennen treenejä, ja kaikki ehtivät pukeutua ja ulos ennen seuraavia.

Omiin treeneihin mennään vasta, kun kaikki edellisestä ovat tulleet ulos.

 

Lasten huoltajia pyydetään jäämään salin ulkopuolelle lapsia harjoituksiin tuotaessa tai hakiessa. On toivottavaa, etteivät vanhemmat ole myöskään normaaliin tapaan salissa harjoitusten aikana odottamassa tai seuraamassa harjoituksia. Aivan välttämättömät vanhempien käynnit lasten harjoituksissa tapahtuvat kasvomaskia käyttäen.