CHIKARAN SALI ON SULJETTU KORONAVIRUSEPIDEMIAN VUOKSI / ALL EXERCISES ARE CANCELED

12.3.2020

Kaikki Chikaran harjoitukset on peruttu. Judoliitto tiedottaa IJF:n kilpailutoiminnan peruutuksesta ja kotimaan kilpailutoiminnan peruutuksista.

 

Koronavirustiedote Chikaran jäsenille ja alaikäisten jäsenten huoltajille sekä kaikille salia käyttäville seuroille

12.3.2020

Chikara on seurannut koronavirustilannetta Suomessa ja sen kehittymistä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) katsausten mukaan ja Suomen hallituksen kannanottoja seuraten.

Tänään 12.3.2020 hallituksen päätösten ja suositusten mukaisesti sekä ohjeita seuraten Chikaran sali suljetaan välittömästi toistaiseksi (ainakin 31.5 saakka) eikä harjoituksia järjestetä. Harjoitusten jatkamisesta ilmoitetaan erikseen seuran verkkosivuilla osoitteessa chikara.fi sekä lisäksi sähköpostitse kaikille jäsenille.

Chikara judo
Jarmo Raveala
puheenjohtaja


Linkit:
Valtioneuvosto, hallituksen suositukset ja varautumiset korona viruksen hillitsemiseksi
THL, ajankohtaista ja Ajankohtaista koronaviruksesta COVID-19
(palvelin ruuhkautunut, asia tiedossa THL:ssä ja pyritään korjaamaan asap.)

12.3.2020 klo 22.20
Tiedotetta muutettu sulkemisen keston suhteen. Aikaisemmin (pe 27.3. saakka). Muutettu (30.5.2020 saakka). Ingressiä korjattu Judoliiton kotimaan kilpailutoimintaa koskien

-------------------------------------------------------------------------------------

CHIKARA GYM (DOJO) WILL BE CLOSED IMMEDIATELY AND ALL EXERCISES ARE CANCELED


As advised by the Finnish Government and recommendations to curb the spread of coronavirus, Chikara will cansel all practices for now, at least until Sunday the 31th of May.

Please, read more in the Government Press Release on the website and the latest updates on the website of Finnish Institute for Health and Welfare (THL)

Chikara judo

Judoliiton tiedote
Toistaiseksi judoliitto on välittänyt tiedon, että IJF peruuttaa kaikki tapahtumat 30.4. asti  Lue tiedote >>

Judoliiton hallituksen tiedote suosituksista kotimaan kilpailu- ja muusssa judotoiminnassa.


Matkustamisen osalta ulkoministeriö suosittelee kaiken matkustamisen välttämistä. Jos matkustatte, noudattakaa THL:n ohjeita: Lue ohjeet >>

Muuhun toimintaa osallistumisessa ohje on toistaiseksi, että jos lähipiirissä/perheessä on sairastunut, vaikka tiedossa ei ole, onko kyseessä kausi-influenssa vai korona, tapahtumaan ei saa missään tapauksessa mennä. Jos lähipiirissä on altistunut, mutta oireeton, THL: suosituksen mukaan tapahtumaan voi osallistua. Toistaiseksi THL on kieltänyt yli 500 hengen tapahtumat toukokuun loppuun.

12.3.2020 klo 22.00
Tiedotteeseen on lisätty linkki Judoliiton hallituksen päätöksiin koskien suosituksia kilpailu- ja leiritoiminnassa ja poistettu aikaisempi tieto kotimaan toiminnasta