Junioreiden pikkujoulutreenit ja kotisalikisat

17.12.2019


Sunnuntaina 15.12. junioreilla syyskauden päättäjäisiksi yhteistreenejä ja pikkujoulumeininkiä peruskurssilaisten kanssa. Yhteenvetoa kauden saldosta.

 

J1:ssä hienoa edistymistä!

 

Sunnuntain yhteistreeneissä oli hyvä meininki ja kotisalikisoissa onnistuneita matseja, joissa J2-ryhmän juniorit hoitivat tuomaroinnit ja toimitsijatehtävät.

 

Loistava pikkujoulutreeni tänään! Mahtavia matseja porukalla, ja nähtiin taas hienoja yllättäjiäkin. Suurkiitos kaikille kaudella treenaajille, päivän kisaajille ja kaikille kortensa kekoon kantaneille, Jamille, meidän (supermenestyneelle!) kisaposselle järjestelyistä ja tietysti "keittiön" väelle. Ja kiitokset vanhemmille tarjoiluista.

Tänään pystyttiin porukkana osoittamaan edistymistä. Vuodessa on opittu paljon, ja siitä kertoo meidän Startticup-menestyskin. Ne skabat, joihin osallistuimme isommalla joukolla (#2-#4/2019) voitettiin hienosti!

Ja mikä hienompaa, meillä oli todella laajasti meidän junnuja tänä vuonna kisaamassa. Yhteensä 28 junnukisaajaa - eli valtaosa meidän J1-ryhmästä - kävi Startticup-tatamilla, ja meillä oli yhteensä 70 osallistumista, eli useimmat vielä aika monesti. Mitalisadettakin oli vaikka osallistuminen on jo hieno suoritus.

Harjoittelua on varmasti myös edistänyt meidän J1-porukan osallistuminen maanantain treeneihin. Ainakin Hugo, Daniel, Tuure, Saana, Iisakki, Siiri ja Alarii, ja tietysti Mario ja Sara, ovat käyneet ahkerasti, ja toivotaan, että yhä useampi ottaa maanantain haltuun.

Natsakokeita on taas pidetty, ja tullaan pitämään jatkossakin. Ryhmässä alkaa olla myös vyökokeen tarvetta. Osallistuminen Startticuppeihin, haastavampiin kisoihin ja J2 treeneihin tietysti nopeuttaa etenemistä. Kisoissa testataan aina osaamista ja J2-ryhmässä opetetaan selvästi edistyneempää tekniikkaa kuin mihin J1-ryhmässä on mahdollisuus.

Kevään isoja tavoitteita on jälleen saada arki rullaamaan laajalla porukalla - saamme kevään mittaan täydennystä jälleen peruskurssilta, joka varmasti vaikuttaa ryhmään ja opetukseen. Ryhmässä diversiteettiä piisaa niin iän kuin judollisen osaamisenkin suhteen jo ennestään. Kisatavoitteina meillä on osallistuminen enemmän myös muihin kisoihin.

Kaiken kaikkiaan, hieno vuosi -- kiitos kaikille ja hyvää joulua!

Terveisin, vetäjät