Kevään vyökokeet sunnuntaina 26.5.2019

8.5.2019

Peruskurssien keltaisen vyön ja sekä ylempien vyöarvojen vyökokeet ja graduointi. Lasten ja nuorten peruskurssilaisten harjoitusten jatkuminen.

Kevään 2019 peruskurssien keltaisen vyön vyökokeet ja graduoinnit sekä muut vyöarvojen korotukset

Lasten ja nuorten peruskurssit ja Juniorit 1 -ryhmän kevään treenikausi on vähin erin päätöksessään. Lasten- ja nuorten peruskurssi on viimeisiä oppeja vaille suoritettuina, ja valmistautuminen vyökokeeseen käynnissä. Juniorit 1 -ryhmässä myös muutamia harrastaja on edennyt, niin, että voivat osallistua 4.kyun kokeeseen.

Vyökokeeseen voivat osallistua kaikki ne peruskurssilaiset, joilla on riittävästi osallistumiskertoja kurssilla tai muut vetäjien arviomat edellytykset osallistumiseen. Muut korotukset valmentajien puoltojen mukaisesti.

Peruskurssien vyökokeesta on suoritettava graduointimaksu 50 € (sisältää judopassin ja keltaisen vyön). Graduointimaksun lasku toimitetaan vyökokeeseen osallistujille sähköpostitse. Laskun tulee olla maksettuna ennen vyökoetta. Vain maksun suorittaneet voivat osallistua vyökokeeseen (jos olet maksanut eräpäivän jälkeen, niin tulosta kuitti verkkopankistasi ja ota mukaan vyökokeeseen. Myös puhelimesta/padista esitetyt maksutiedot kelpaavat).

Passisihteerille (vetäjälle) tulee toimittaa passivalokuvan kokoinen kuva kurssilaisesta, viimeistään vyökokeeseen. Koulukuvien tarrakuvat käyvät hyvin. Kirjoita kuvan taakse oma nimesi. Kuva tarvitaan judopassia varten, jonka kurssilainen saa suoritettuaan keltaisen vyön.

Ylempien vyön suorittajille toimitetaan myös vyökoelasku sähköpostitse. Maksu on suoritettava ennen vyökokeeseen osallistumista.

Lasten/nuorten peruskurssin vyökoe lauantaina 26.5. 2019, alkaen klo 13:15
- ilmoittautuminen vyökokeeseen
- graduointimaksun maksaminen
(toimitetaan sähköpostitse)
- valokuva passisihteerille

 

Peruskurssien harjoitusten jatkuminen peruskurssin jälkeen

Vyökokeen jälkeen lasten peruskurssilaiset - ne jotka haluavat jatkaa judon parissa - siirtyvät juniorit 1 -ryhmään. Nuorten peruskurssilaiset jatkavat samassa juniorit1 ryhmässä. Ryhmän harjoitukset ovat normaalisti kauden aikana torstaisin klo 17:00-18:15 ja sunnuntaisin 11:45-13:15. Vastuullisen vetäjän Jukka Putaala apunaan Teemu Polo, Timo Myöhänen ja muut apuvetejät.

Vyökokeen jalkeen myös kaikki ne, jotka eivät nyt suorita vyökoetta, voivat jatkaa harrastusta juniorit 1 -ryhmässä, ja suorittaa halutessaan keltaisen vyön syyskauden puolella.

Lasten peruskurssilaiset voivat siirtyä juniorit 1 -ryhmään heti torstaista 30.5. lähtien ja osallistua treeneihin ryhmän kauden päättymiseen 13.6. saakka.  Erillistä maksua ei peritä.