Etelä-Suomen alueen loppuvuoden 2018 koulutukset

17.10.2018

Koulutustarjontaa nuorille ja vähän varttuneemmille judokoille vihreästä vyöstä ylöspäin. Tsekkaa ja ilmoittaudu mukaan!

Tässä seuralaisille tiedoksi Etelä-Suomen judon koulutustarjonnasta syksylle 2018. Kysy tarvittaessa lisätietoja ryhmäsi vetäjältä/valmentajaltasi.

 

Hyvä Etelä-Suomen alueen toimija,

tiedoksesi ja myös omassa seurassa ja harrastajapiirissä eteenpäin tiedotettavaksi Etelä-Suomen alueen loppuvuoden 2018 koulutukset. Nämä on hyvä huomioida, jos on hakeutumassa sinisen vyön kokeeseen loppuvuoden aikana (tai alkuvuodesta 2019).

Oppimisen ja opettamisen perustaidot judossa -koulutus Meido-Kanilla Herttoniemessä 10.-11.11.2018, suunnattu vähintään 15-vuotiaille. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen (viimeistään 2.11.): https://www.etelasuomenjudo.fi/koulutus/oppimisen-ja-opettamisen-perusta3/

Oppimisen ja opettamisen perustaidot judossa -koulutus nuorille  + yöjudoleiri Nummelan Judon dojolla 23.-24.11.2018, suunnattu 12-16 -vuotiaille nuorille. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen (viimeistään 19.11.):

https://www.etelasuomenjudo.fi/koulutus/oppimisen-ja-opettamisen-perusta4/

Ilmoittaudu hyvissä ajoin

Ilmoittautumiset  sulkeutuvat jo ennen viimeistä ilmoittautumispäivää, mikäli koulutukset tulevat täyteen ennen sitä. Paikkansa kannattaa siis varmistaa ajoissa. Koulutukset järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on riittävästi, joten ilmoittautumista ei senkään vuoksi kannata jättää viimeiseen mahdolliseen ilmoittautumispäivään.

Kenelle?

Yllä mainittuihin koulutuksiin voivat ilmoittautua vähintään vihreävöiset judokat, joilla on Judon perusteet -koulutus käytynä sekä myös ylempivöiset judokat, joilla koulutus on jäänyt aiemmin käymättä. - Kaikille yhteisiä, vyökoevaatimuksiin kirjattuja koulutuksiahan ovat Judon perusteet (ennen vihreätä vyötä) ja Oppimisen ja opettamisen perustaidot judossa (ennen sinistä vyötä).

Uudet koulutukset

Tiedot varmistuneista koulutuksista ja koulutuskutsut uusista koulutuksista julkaistaan ES-judon sivuilla (https://www.etelasuomenjudo.fi/koulutus/, vasemman palstan luettelo). Kevään koulutuskalenteri on jo työn alla - oman seuran koulutustarpeista ja eri koulutusten (JO, OOP, peruskurssiohjaajakoulutus) osallistuja-arvioista omasta seurasta saa mieluusti kertoa meille päin, jotta oikea määrä oikeita koulutuksia pystyttäisiin mahdollisimman hyvin saamaan tarjolle alueen judokoille. Allekirjoittaneen tavoittaa parhaiten koulutusten omasta sähköpostiosoitteesta esjudo.koulutukset@gmail.com

Iloista treenisyksyä!

terveisin

Johanna Sivunen
koulutuskoordinaattori
Etelä-Suomen judo