Kutsu chikaralaisille mitalijuhliin ja kevätkauden päättäjäisiin 8.6.

23.5.2018

Kaikki SM-kisojen talkoolaiset ja muut chikaralaiset joukolla mukaan juhlistamaan Chikaran menestystä kotikisoissa!

NYT ON SYYTÄ JUHLIIN !


Kevään kisat ovat loppusuoralla ja omat SM-kisat saatiin kunnialla järjestettyä. Kisat olivat menestys niin kilpailullisesti kuin järjestelyiltään monelta taholta saadun loistavan palautteen perusteella.

Chikara palasi 18 vuoden tauon jälkeen miesten joukkue Suomen mestariksi, ja naisten joukkue sijoitui hienosti hopealle. Lisäksi miesten ja naisten SM-kisoista saatiin yksi kultamitali, kaksi hopeamitalia ja kaksi pronssimitalia. Kisoissa talkooväki teki hienoa työtä koko viikonlopun ajan.

Chikara kutsuu kaikki jäsenensä ja talkooväen mitalijuhliin ja kevätkauden päättäjäisiin perjantaina 8.kesäkuuta Santahaminaan. Tapahtuma alkaa klo 16.30 kokoontumisella Santahaminan portilla.

Ilmoittaudu linkin kautta juhliin viimeistään ma 4.kesäkuuta mennessä (mielellään aikaisemmin, mikäli se on mahdollista).
 

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä
 

HUOM. koska olemme menossa sotilasalueelle, niin jokaisella pitää olla mukana passi tai henkilötodistus. Ulkomaan kansalaisten tulee toimittaa passista kopio (pdf) pikaisesti osoitteeseen helsingintarmo@gmail.com kulkulupaa varten.

 

Tarjolla on halukkaille pientä urheilusuoritusta ja kaikille maittavaa iltapalaa.
 

Kaikki muksujudolaiset, peruskurssilaiset, junnuryhmät ja aikuiset

 

Tervetuloa!

 

P.S. Käy vielä fiilistelemässä judon SM-kisoja tästä

 

Lisätietoa Jamilta p. 044 350 9940