Nuorten SM, sunnuntain ottelut 26.10.2008

29.10.2008

A-tyttöjen Alle -70 kg:n finaalissa Chikaran Laura Lind otteli sähäkästi ja kukisti ennakkosuosikin Tapanilan Erän Riia Turpelan 7-0.
A-tyttöjen Alle -70 kg:n finaalissa Chikaran Laura Lind otteli sähäkästi ja kukisti ennakkosuosikin Tapanilan Erän Riia Turpelan 7-0.

Mitalisade jatkui A-nuorissa.

Mitalisade jatkui A-nuorissa

Sunnnuntaina kuusi chikaralaista otteli A-nuorten Suomen mestaruuksista kisahallissa. Nyt mukana olivat myös tytöt -- ja tulos oli loistava. Laura Lind voitti A-tyttöjen alle 70 kilon finaalissa kokeneen Riia Turpelan Tapanilan Erästä. Naisten huippuvalmentaja piti Lauran voittoa koko kisojen suurimpana yllätyksenä! Sofia Lehtonen taisteli itselleen hopeaa sarjassa alle 57 kiloa. "Sohvi" voitto sähäköiden otteiden ansiosta kaikki muut paitsi finaalivastustajansa eli Joen Yawaran Pinja Hautasen.

M'saknin veljekset Asu ja Ahmed toivat molemmat mitalin. Asu sijoittui toiseksi A-poikien yli 90 kilon sarjassa. Vain Porin Fudoshinin Villepetteri Lamaasniemi onnistui voittamaan Asun. Ahmed sijoittui kolmanneksi hankkimalla täyden taulun pistesuorituksia pronssiottelussa Jyväskylän Jigotain Antti Saarta vastaan.

Sebastian Oye voitti ensimmäisen ottelun näyttävästi ja johti wazarilla myös toista. Sitten tuli nukahdus ja Sedun ottelut päättyivät. Niko Mikkola sai  ensimmäisessä ottelussa mahdollisuuden revanssiin, kun hän kohtasi Meido Kanin Henri Simosen. Henri oli tälläkin kertaa parempi, mutta hävisi sitten ottelunsa ja Nikon matsit jäivät tällä kertaa yhteen.

HHi

Kuvia otteluista.