Lasten syksyn 2008 peruskurssin tiedote

23.9.2008

Joulukuun puoliväliin kestävä lasten syksyn 2008 peruskurssi on lähtenyt vauhdikkaasti liikkeelle ja nyt on hyvä aika käydä läpi muutama asia. Lue käytännön asioista koskeva tiedote

Peruskurssitiedote pdf-tiedostona tästä.
Tiedote on myös tämän verkkosivuston Materiaalisalkussa.

Peruskurssitiedote 23.9.2008

Lasten peruskurssi syksy 2008

Lasten syksyn 2008 peruskurssi on lähtenyt vauhdikkaasti liikkeelle ja nyt on hyvä aika käydä läpi muutama asia.

Yleistä
Chikaran lasten peruskurssin vetäjinä toimivat Christer Lindqvist ja Lasse Konttinen sekä Roope Perovuo ja Nochem Kruk. Jo alkanut kurssi kestää joulukuun puoliväliin asti, jolloin kurssi päättyy keltaisen vyön kokeeseen. Siinä kurssilaisten tulee hallita kaikki ukemit (kaatumiset), kolme heittoa ja kolme sidontaa. Kurssin muita päätavoitteita ovat kurssilaisten yleisen koordinaation ja itsetunnon sekä ryhmähengen kehittäminen.

Kurssiin kuuluu kaksi maksusuoritusta, joita ovat kurssimaksu ja vyökoemaksu. Mikäli hankitte judopuvun kauttamme, se on luonnollisesti kurssin kolmas maksusuoritus. Kaikki maksut tulee suorittaa Chikaran tilille, koska se helpottaa tilinpitoamme.

Kurssimaksu
Kurssimaksu (140 €) suoritetaan Chikaran tilille, Nooa Säästöpankki 440589-2730, ja maksun viestikenttään kirjoitetaan: Lastenperuskurssi syksy 2008, kurssilaisen etu- ja sukunimi. Mikäli samalla kurssilla kurssilaisen sisaruksia, kurssin hinta 20 € alempi sisaruksille. Kuitti maksusta on esitettävä harjoituksissa harjoitusten vetäjälle syyskuun loppuun mennessä. Näin pysymme paremmin selvillä kurssin maksutapahtumista

Natsa- ja vyökoe
Kurssin aikana suoritetaan natsa- ja vyökoe, jotka vievät aikaa yhden harjoituskerran koetta kohden. Natsakoe on pienimuotoinen vyökoe, jonka avulla valmistaudutaan itse vyökokeeseen. Natsakoe pidetään kurssin puolivälin jälkeen ja vyökoe päättää kurssin.

Vyökokeeseen kuuluu graduointimaksu. Graduointimaksu (34 €, sisältää judopassin) suoritetaan Chikaran tilille, Nooa Säästöpankki 440589-2730, ja maksun viestikenttään kirjoitetaan: Graduointi, lastenperuskurssi syksy 2008, kurssilaisen etu- ja sukunimi. Kuitti maksusta tulee esittää harjoituksissa Lasselle tai Christerille viimeistään kahta viikkoa ennen vyökoetta. Kokeen päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin.

Myös kaksi passivalokuvan kokoista kuvaa kurssilaisesta tulee toimittaa Lasselle tai Christerille graduointimaksukuitin yhteydessä. Ne liitetään judopassiin, jonka kurssilainen saa suoritettuaan keltaisen vyön.

Muuta muistettavaa
Seuratkaa Chikaran verkkopalvelun pääsivun uutisia verkossa. Sinne tulevat kaikki lasten peruskurssia koskevat tiedotteet, kuten myös tämäkin tiedote.

Kurssilaisen tulee myös pestä jalat ennen jokaista harjoitusta, jotta tatamimme (judomatto) pysyy puhtaana. Käsien ja varpaan kynsien pitää olla lyhyitä, jotta ne eivät ne vahingoita harjoituskumppania. Myös korujen pitäminen harjoitusten ajan on kiellettyä.

Viikon 39 sunnuntain 28.9. harjoitukset ovat poikkeuksellisesti klo 13:45-14:45, vetäjänä toimii Jarmo Hukkanen (044 350 9440).
 

Iloista kurssin jatkoa toivottavat Lasse Konttinen (040 5004303) ja Christer Lindqvist (040 0928485) sekä muut vetäjät!