Lasten peruskurssi syksy 2007

4.10.2007

Chikaran lasten peruskurssin päävetäjinä toimivat Lasse Konttinen ja Christer Lindqvist. Kurssi kestää syyskuun alusta joulukuun puoleen väliin asti, jolloin kurssi päättyy keltaisen vyön kokeeseen.

Tiedote pdf-muodossa

Yleistä
Chikaran lasten peruskurssin päävetäjinä toimivat Lasse Konttinen ja Christer Lindqvist. Kurssi kestää syyskuun alusta joulukuun puoleen väliin asti, jolloin kurssi päättyy keltaisen vyön kokeeseen. Siinä kurssilaisten tulee hallita kaikki ukemit (kaatumiset), kolme heittoa ja kolme sidontaa. Kurssin muita päätavoitteita ovat kurssilaisten yleisen koordinaation ja itsetunnon sekä ryhmähengen kehittäminen.. Kurssiin kuuluu kaksi maksusuoritusta, joita ovat kurssimaksu ja vyökoemaksu. Mikäli hankitte judopuvun kauttamme, niin luonnollisesti se on kurssin kolmas maksusuoritus. Kaikki maksut tulee suorittaa Chikaran tilille, koska se helpottaa tilinpitoamme.


Kurssimaksu
Kurssimaksu suoritetaan Chikaran tilille, Nooa Säästöpankki 440589-2730, ja maksun tietokenttään kirjoitetaan: Lastenperuskurssi syksy 2007, kurssilaisen etu- ja sukunimi. Kuitti maksusta on esitettävä harjoituksissa Lasselle tai Christerille viimeistään tiistaina 16.10. Näin pysymme paremmin selvillä kurssin maksutapahtumista


Natsa- ja vyökoe
Kurssin aikana suoritetaan natsa- ja vyökoe, jotka vievät aikaa yhden harjoituskerran koetta kohden. Natsakoe on pienimuotoinen vyökoe, jolla valmistaudutaan itse vyökokeeseen. Natsakoe tullaan pitämään kurssin puolivälissä loka-marraskuun aikana. Vyökokeen päivämäärää ei myöskään vielä ole päätetty, mutta se tulee olemaan joulukuun ensimmäisen kahden viikon aikana. Vyökokeeseen kuuluu graduointimaksu, joka tulee suorittaa Chikaran tilille ja siitä saatava kuitti pitää esittää harjoituksissa Lasselle tai Christerille viimeistään tiistaina 27.11. Graduointimaksu suoritetaan Chikaran tilille, Nooa Säästöpankki 440589-2730, ja maksun tietokenttään kirjoitetaan: Graduointi lastenperuskurssi syksy 2007, kurssilaisen etu- ja sukunimi. Myös kaksi passivalokuvan kokoista kuvaa kurssilaisesta tulee toimittaa Lasselle tai Christerille viimeistään 27.11. Ne liitetään judopassiin, jonka kurssilainen saa suoritettuaan keltaisen vyön.


Muuta muistettavaa
Seuratkaa Chikaran kotisivujen ajankohtaista sivua verkossa. Sinne tulevat kaikki lasten peruskurssia koskevat tiedotteet, kuten myös tämäkin tiedote. Kurssilaisen tulee myös pestä jalat ennen jokaista harjoitusta, jotta tatamimme (judomatto) pysyvät puhtaampina ja pitää kynnet lyhyinä jotteivät ne vahingoita harjoituskumppania. Myös korujen pitäminen harjoitusten ajan on kiellettyä. Mikäli tarvitsette vielä judopukua, niin ottaa yhteys Roope Perovuohon (040-0411760).


Iloista kurssia toivottavat Lasse Konttinen (040 500 4303) ja Christer Lindqvist (0400 928 485) sekä muut apuvetäjät