Peruskurssin vyökokeet pidetään 26.1.2019

14.1.2019


Syyskaudella 2018 alkaneen nuorten peruskurssin vyökokeet pidetään lauantaina 26.1. klo 16.00 alkaen.

Syksyn nuorten peruskurssi päättyy vyökokeisiin

Lasten- ja nuorten peruskurssi on viimeisiä oppeja vaille suoritettuina, ja valmistautuminen vyökokeeseen käynnissä.

Vyökokeeseen voivat osallistua kaikki ne peruskurssilaiset, joilla on riittävästi osallistumiskertoja kurssilla tai muut vetäjien arviomat edellytykset osallistumiseen.

Peruskurssien vyökokeesta on suoritettava graduointimaksu 50 € (sisältää judopassin ja keltaisen vyön). Graduointimaksun lasku toimitetaan vyökokeeseen osallistujille sähköpostitse. Laskun tulisi olla maksettuna ennen vyökoetta. Jos olet maksanut eräpäivän jälkeen, niin tulosta kuitti verkkopankistasi ja ota mukaan vyökokeeseen. Myös puhelimesta/padista esitetyt maksutiedot kelpaavat.

Passisihteerille (vetäjälle) tulee toimittaa passivalokuvan kokoinen kuva kurssilaisesta, viimeistään vyökokeeseen. Koulukuvien tarrakuvat käyvät hyvin. Kirjoita kuvan taakse oma nimesi. Kuva tarvitaan judopassia varten, jonka kurssilainen saa suoritettuaan keltaisen vyön.

  • Lasten/nuorten peruskurssin vyökoe lauantaina 26.1. 2019, alkaen klo 16:00, paikalla 15.45.
  • ilmoittautuminen vyökokeeseen
  • graduointimaksun maksaminen (toimitetaan sähköpostitse)
  • valokuva passisihteerille

 

Vyökokeen jälkeen lasten peruskurssilaiset siirtyvät Juniorit 1 -ryhmään. Myös kaikki ne, jotka eivät vielä suorita vyökoetta voivat jatkaa Juniorit 1 -ryhmässä. Ryhmän harjoitukset ovat normaalisti kauden aikana torstaisin klo 17:00-18:15 ja sunnuntaisin 11:45-13:15. Vastuuvetäjänä toimii Jukka Putaala.

Sunnuntaina 27.1. klo 11:45-13.15 on ensimmäiset harjoitukset ja tutustuminen Juniorit1-ryhmään.

Lisätietoja vielä graduoinnista ja vyökokeeseen valmistautumisesta tästä