Peruskurssin vyökokeet pidetään sunnuntaina 15.1.2017

10.1.2017


Syyskauden nuorten peruskurssin vyökokeet pidetään sunnuntaina 15.1. klo 12.00 alkaen.

 

Syksyn nuorten peruskurssi päättyy vyökokeisiin

Lasten- ja nuorten peruskurssi on viimeisiä oppeja vaille suoritettuina, ja valmistautuminen vyökokeeseen käynnissä.

Vyökokeeseen voivat osallistua kaikki ne peruskurssilaiset, joilla on riittävästi osallistumiskertoja kurssilla tai muut vetäjien arviomat edellytykset osallistumiseen.

Peruskurssien vyökokeesta on suoritettava graduointimaksu 50 € (sisältää judopassin ja keltaisen vyön). Graduointimaksun lasku toimitetaan vyökokeeseen osallistujille sähköpostitse. Laskun tulisi olla maksettuna ennen vyökoetta. Jos olet maksanut eräpäivän jälkeen, niin tulosta kuitti verkkopankistasi ja ota mukaan vyökokeeseen. Myös puhelimesta/padista esitetyt maksutiedot kelpaavat.

Passisihteerille (vetäjälle) tulee toimittaa passivalokuvan kokoinen kuva kurssilaisesta, viimeistään vyökokeeseen. Koulukuvien tarrakuvat käyvät hyvin. Kirjoita kuvan taakse oma nimesi. Kuva tarvitaan judopassia varten, jonka kurssilainen saa suoritettuaan keltaisen vyön.

  • Lasten/nuorten peruskurssin vyökoe sunnuntaina 15.1. 2017, alkaen klo 12:00, paikalla 11.45.
  • ilmoittautuminen vyökokeeseen
  • graduointimaksun maksaminen (toimitetaan sähköpostitse)
  • valokuva passisihteerille

 

Vyökokeen jälkeen lasten peruskurssilaiset - ne jotka haluavat jatkaa judon parissa (toivottavasti kaikki) - siirtyvät Juniorit 1 -ryhmään. Myös kaikki ne, jotka eivät vielä suorita vyökoetta voivat jatkaa Juniorit 1 -ryhmässä. Ryhmän harjoitukset ovat normaalisti kauden aikana torstaisin klo 17:00-18:15 ja sunnuntaisin 11:45-13:00. Vastuuvetäjänä toimii Jukka Putaala.
 

  • Torstaina 19.1. klo 17:00 on ensimmäiset harjoitukset ja tutustuminen Juniorit1-ryhmään. Torstain harjoitukset vetää Jukka Putaala

    Lisätietoja vielä graduoinnista ja vyökokeeseen valmistautumisesta tästä