Kevään vyökokeet lauantaina 11.6.

29.5.2016

Peruskurssin keltaisen vyön ja sekä ylempien vyöarvojen yhteiset vyökokeet. Tällä kertaa mukana kaikkien kyu-asteen suorittajia.

Kevään nuorten peruskurssi päättyy vyökokeisiin

Kesä kolkuttelee ja nuorten peruskurssi ja Juniorit 1 -ryhmän kevään treenikausi on päätöksessään. Lasten- ja nuorten peruskurssi on viimeisiä oppeja vaille suoritettuina, ja valmistautuminen vyökokeeseen käynnissä. Juniorit 1 -ryhmässä myös muutamia harrastaja on edennyt, niin, että voivat osallistua 4.kyun kokeeseen. Juniorit 2 -ryhmästä osallistuu vyökoeisiin 4.-1.kyun suorittajia.

Vyökokeeseen voivat osallistua kaikki ne peruskurssilaiset, joilla on riittävästi osallistumiskertoja kurssilla tai muut vetäjien arviomat edellytykset osallistumiseen.

Peruskurssien vyökokeesta on suoritettava graduointimaksu 50 € (sisältää judopassin ja keltaisen vyön). Graduointimaksun lasku toimitetaan vyökokeeseen osallistujille sähköpostitse. Laskun tulee olla maksettuna ennen vyökoetta. Vain maksun suorittaneet voivat osallistua vyökokeeseen (jos olet maksanut eräpäivän jälkeen, niin tulosta kuitti verkkopankistasi ja ota mukaan vyökokeeseen. Myös puhelimesta/padista esitetyt maksutiedot kelpaavat).

Passisihteerille (vetäjälle) tulee toimittaa passivalokuvan kokoinen kuva kurssilaisesta, viimeistään vyökokeeseen. Koulukuvien tarrakuvat käyvät hyvin. Kirjoita kuvan taakse oma nimesi. Kuva tarvitaan judopassia varten, jonka kurssilainen saa suoritettuaan keltaisen vyön.

  •  Lasten/nuorten peruskurssin vyökoe lauantaina 11.6. 2016, alkaen klo 14:30, paikalla hyvissä ajoin.
  • ilmoittautuminen vyökokeeseen
  • graduointimaksun maksaminen (toimitetaan sähköpostitse)
  • valokuva passisihteerille

 

Vyökokeen jälkeen lasten peruskurssilaiset - ne jotka haluavat jatkaa judon parissa (toivottavasti kaikki) - siirtyvät juniorit 1 -ryhmään. Ryhmän harjoitukset ovat normaalisti kauden aikana torstaisin klo 17:00-18:15 ja sunnuntaisin 11:45-13:00. Vetäjinä toimivat Jukka Putaala, Jarno Rauhala, Marco Hatem, (Juha Hirvonen).