Peruskurssin vyökokeet pidetään sunnuntaina 24.1.2016

12.1.2016


Syyskauden nuorten peruskurssin vyökokeet pidetään sunnuntaina 24.1. klo 13.00 alkaen. Viikkojen 2 ja 3 peruskurssin treeniaikatauluihin muutoksia.

Syksyn nuorten peruskurssi päättyy vyökokeisiin

Siirrytty uuden vuoden puolelle, ja talvikin on vihdoin saapunut pääkupunkiseudulle. Lasten- ja nuorten peruskurssi on viimeisiä oppeja vaille suoritettuina, ja valmistautuminen vyökokeeseen käynnissä.

Vyökokeeseen voivat osallistua kaikki ne peruskurssilaiset, joilla on riittävästi osallistumiskertoja kurssilla tai muut vetäjien arviomat edellytykset osallistumiseen.

Peruskurssien vyökokeesta on suoritettava graduointimaksu 50 € (sisältää judopassin ja keltaisen vyön). Graduointimaksun lasku toimitetaan vyökokeeseen osallistujille sähköpostitse. Laskun tulee olla maksettuna ennen vyökoetta. Vain maksun suorittaneet voivat osallistua vyökokeeseen (jos olet maksanut eräpäivän jälkeen, niin tulosta kuitti verkkopankistasi ja ota mukaan vyökokeeseen. Myös puhelimesta/padista esitetyt maksutiedot kelpaavat).

Passisihteerille (vetäjälle) tulee toimittaa passivalokuvan kokoinen kuva kurssilaisesta, viimeistään vyökokeeseen. Koulukuvien tarrakuvat käyvät hyvin. Kirjoita kuvan taakse oma nimesi. Kuva tarvitaan judopassia varten, jonka kurssilainen saa suoritettuaan keltaisen vyön.

 •  Lasten/nuorten peruskurssin vyökoe sunnuntaina 24.1. 2016, alkaen klo 13:00, paikalla hyvissä ajoin.
 • ilmoittautuminen vyökokeeseen
 • graduointimaksun maksaminen (toimitetaan sähköpostitse)
 • valokuva passisihteerille

 

Vyökokeen jälkeen lasten peruskurssilaiset - ne jotka haluavat jatkaa judon parissa (toivottavasti kaikki) - siirtyvät juniorit 1 -ryhmään. Ryhmän harjoitukset ovat normaalisti kauden aikana torstaisin klo 17:00-18:15 ja sunnuntaisin 11:45-13:00. Vetäjinä toimivat Jukka Putaala, Jarno Rauhala, Marco Hatem, (Juha Hirvonen).

 • Sunnuntaina 17.1. klo 13:00 on normaalit peruskurssin harjoitukset
 • Torstaina 21.1. klo 17:00 on ensimmäiset harjoitukset ja tutustuminen Juniorit1-ryhmään. Torstain harjoitukset vetää tutusti peruskurssin ohjaaja Jukka Putaala sekä Juniorit1-ryhmän nykyinen vetäjä Jarno Rauhala.
  Harjoitukset torstaina 21.1. on hieman normaalia lyhyemmät, sillä klo 18:00 alkaa kurssinäytös tulevaa peruskurssia varten.
 • Tiistaina 19.1. ei ole harjoituksia.

17.1. ja 21.1. paivien harjoituksiin toivotaan osallistuvan kaikkien peruskurssilaisten, myös niiden, jotka eivät vielä osallistu vyökokeeseen.

  Lisätietoja vielä graduoinnista ja vyökokeeseen valmistautumisesta tästä