Nuorten peruskurssien vyökoe ja graduointi sunnuntaina 24.5.2015

11.5.2015


Kevätkauden vyökokeet pidetään sunnuntaina 24.5. klo 12.00 alkaen. Peruskurssin vyökokeen jälkeen myös muut kevään vyönkorotukset.

 

Kevään peruskurssit päättyvät vyökokeisiin

Kesä lähestyy vääjäämättä, vaikkei melko koleista ilmoista sitä vielä ole havainnut. Lasten- ja nuorten peruskurssi on viimeisiä oppeja vaille suoritettuina, ja valmistautuminen vyökokeeseen käynnissä.

Vyökokeeseen voivat osallistua kaikki ne peruskurssilaiset, joilla on natsakokeet suoritettuina ja riittävästi osallistumiskertoja kurssilla tai muut vetäjien arviomat edellytykset osallistumiseen.

Peruskurssien vyökokeesta on suoritettava graduointimaksu 50 € (sisältää judopassin ja keltaisen vyön). Graduointimaksun lasku toimitetaan vyökokeeseen osallistujille sähköpostitse. Laskun tulee olla maksettuna ennen vyökoetta. Vain maksun suorittaneet voivat osallistua vyökokeeseen (jos olet maksanut eräpäivän jälkeen, niin tulosta kuitti verkkopankistasi ja ota mukaan vyökokeeseen).

Vetäjille (passisihteerille) tulee toimittaa passivalokuvan kokoinen kuva kurssilaisesta, viimeistään vyökokeeseen. Koulukuvien tarrakuvat käyvät hyvin. Kirjoita kuvien taakse oma nimesi. Kuva tarvitaan judopassia varten, jonka kurssilainen saa suoritettuaan keltaisen vyön.

  •  Lasten/nuorten peruskurssin vyökoe sunnuntaina 24.5. 2015, alkaen klo 12.00
    (paikalla viimeistään klo 11.45)
  • - Muut vyökokeet heti junioreiden jälkeen
  • ilmoittautuminen vyökokeeseen
  • graduointimaksun maksaminen
  • valokuvat passisihteerille

 

Vyökokeen jälkeen lasten peruskurssilaiset - ne jotka haluavat jatkaa judon parissa (toivottavasti kaikki) - siirtyvät juniorit 1 -ryhmään. Ryhmän harjoitukset ovat normaalisti kauden aikana torstaisin klo 16:30-17:45 ja sunnuntaisin 11:45-13:00. Vetäjänä Jami Hukkanen.

Poikkeuksellisesti nyt vyökokeen jälkeen keltaisen vyön suorittaneet juniorit voivat osallistua kaikiin kevätkauden Juniorit 1 ja Juniorit 2 -ryhmien harjoituksiin (ma, ke, to, pe) tutustuakseen muihin junioreihin sekä päästäkseen sujuvasti jatkamaan harrastusta ennen kesätaukoa..

  • Lisätietoja vielä graduoinnista ja vyökokeeseen valmistautumisesta tästä

 

Mikäli vyökokeisiin on osallistumassa muita kuin 5.kyu:n suorittajia, niin pikaisesti
puollot valmentajilta ja tieto passisihteerille (Tanja Kujanhaara).