Ice Power Cup 2015 Tampereella 24.1.

26.1.2015

Chikaran juniorit menestyivät hyvin Tampereella. Lopputuloksissa chikaralaiset olivat Tarton Do:n jälkeen mitalitilaston kakkonen.

Chikara oli 11 mitalilla tilastossa toisena. Hieno suoritus!


Chikarasta lähti lauantaina 24.1.2015 lähes parikymmenpäinen joukko jälleen kohti Tampereen Hervantaa ja Ice Power Cupin kovia koitoksia.

Ensimmmäiset ottelijamme osallistuivat kaikki U13 sarjoihin, joten vähintään yhdellä tatamilla kolmesta oli joku Chikaralainen kisaaja.

Ikäluokan suurimpaan sarjaan, PU13-34, osallistui Daniela Österlund, kolme ottelua-yksi voitto, ei sijoitusta. Ronja Salasmaa, kaksi ottelua-ei voittoja, ei sijoitusta. Myös Ville Kala otteli samassa sarjassa, neljä ottelua-kolme voittoa ja kaulaan ripustettiin pronssimitali.

PU13-38 8 ottelijan ranskalaisessa kaaviossa Joonatan Kujanhaara otteli itsensä kolmella voitolla kultamitalille.

Lotta Ruoppa, sarja TU13-40 oli neljän tytön pooli ja kolmella hienolla suorituksella kumarsi Lotta itselleen kultamitalin.

PU13-46 oli jaettu kahteen kolmen ottelijan pooliin. Elias Kuoppala voitti oman poolinsa sekä keräilyiden ensimmäisen ottelun. Finaalissa harmillinen tappio toi hopeisen mitalin.

PU15-38 oli myös kahdeksan ottelijan ranskalainen. Ensimmäisenä Joonatan Kujanhaara sai vastaansa sarjan voittaneen Tartolaisen Siim Kalmuksen. Harmillisen tappion seurauksena pudotus keräilyihin, siellä kahden ottelun voitto ja palkintopallilla pronssia kaulaan.

TU15-44 oli iso sarja, siihen osallistui Ronja Miekkalehto, kolme ottelua-yksi voitto, sijoitus viides. Sekä Terhi Kinnunen, kolme ottelua-yksi voitto ja sijoitus seitsemäs.

Mikko Ruoppa oli sarjassa PU15-42 kolmella ottelulla ja yhdellä voitolla viides.

Sarjassa PU15-46 Artur Khaziev voitti kaksi ja hävisi kaksi ottelua, sijoitus viides.

Katri Raveala otteli viiden tytön yhdistetyssä poolissa TU15-61. Kolmella voitolla neljässä matsissa pokkasi hän hopeisen mitalin. Katri otteli myös TU18-57 sarjassa, ottaen siellä pronssia.

Ville Hukkanen otteli sarjassa PU18-55, jossa kahden ottelun tappiot eivät tuottaneet sijoitusta.

PU18-60 Tuomas Hiilamo otteli itsensä pronssille kolmella voitolla ja yhdellä tappiolla.

Lassi Ruoppa oli sarjassa PU18-66 sijoituksella seitsemän, yhdellä voitolla ja kahdella tappiolla. Samaisen sarjan voitto tuli Joosua Mujuselle kolmella hienolla suorituksella. Joosuan kaulaan ripustettiin myös sarjan M-66 kultainen mitali.

M-90 sarjaan siirtynyt Sami Ponsi otteli kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla itselleen pronssisen mitalin.

Mitalisaldo:
4 kultaa
2 hopeaa
5 pronssia

Onnea kaikille mitalisteille!


Kaikki tulokset ja kaaviot tästä

Seuraavana vuorossa Tallin Judo Open 7-8.2. 2015, jonne lähdetään vuosi vuodelta suuremmalla joukolla.

Äiti tatamin laidalla.