Peruskurssien ja muut vyökokeet ja graduoinnit

4.12.2013
Syyskauden vyökokeet pidetään sunnuntaina 15.12. klo 14.30 alkaen. Muksujudo siirtyy alkavaksi klo 13.00.


Syyskauden peruskurssit päättävät vyökokeet

Kuukausi vaihtunut joulukuuksi ja vuosi lähenee loppuaan, joten on aika ryhtyä valmistautumaan joulun vastaanottoon. Joulun saapumisesta kertoo myös se, että peruskurssit ovat vähin erin päätöksessään, huipentuen kurssin päättäviin vyökokeisiin.

Vyökokeisiin voivat osallistua kaikki lasten ja nuorten kurssilta ne, jotka ovat läpäisseet natsakokeet, ja joilla on vetäjän hyväksyntä.

Tässä alla hieman ohjeistusta vyökokeita varten:

Peruskurssien vyökokeesta on suoritettava graduointimaksu 50 € (sisältää judopassin ja keltaisen vyön). Graduointimaksusta toimitetaan vyökokeeseen osallistujille lasku sähköpostitse. Laskun tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä ennen vyökoetta. Vain maksun suorittaneet voivat osallistua vyökokeeseen.

Vetäjille (passisihteerille) tulee toimittaa passivalokuvan kokoinen kuva kurssilaisesta mahdollisimman nopeasti. Koulukuvien tarrakuvat käyvät hyvin. Kirjoita kuvien taakse oma nimesi. Kuvat tarvitaan judopassia varten, jonka kurssilainen saa suoritettuaan keltaisen vyön.

  • Lasten- ja aikuisten peruskurssin sekä junioreiden 4 kyu ja 3 kyu vyökoe sunnuntaina 15.12. 2013, alkaen klo 14.30
  • ilmoittautuminen vyökokeeseen
  • maksaminen
  • valokuvat passisihteerille

 

Lisätietoja vielä graduoinnista ja vyökokeeseen valmistautumisesta tästä

Vyökokeen jälkeen lasten peruskurssilaiset - ne jotka haluavat jatkaa judon parissa (toivottavasti kaikki) - voivat siirtyvät juniorit 1 -ryhmään. Ryhmän harjoitukset ovat torstaisin klo 16:30-17:45 ja sunnuntaisin 11:45-13:00.

Luonnollisestihan kaikki aikuisten peruskurssi -ryhmästä haluavat jatkaa harrastusta, joten he voivat jatkaa samassa ryhmässä torstaisin tekniikkatreeneissä sekä käydä yleisissä treeneissä. Aikuisille on on treenejä useampana päivänä, ja tasoon sopivat on hyvä tsekata vetäjältä.

 

Mikäli vyökokeisiin on osallistumassa muita kuin 5.kyu:n suorittajia, niin pikaisesti puollot valmentajilta  ja tieto passisihteerille (Henna Lundqvist).