Syksyn kisakuulumisia

13.10.2013

Kerava-shiain iloisia mitalisteja, joita "vanhempi" kisaaja kaitsee. Joonatan (ylärivi vas), Lotta, Ville H ja Fedja sekä Ronja S, Ronja M ja Daniela.
Kerava-shiain iloisia mitalisteja, joita "vanhempi" kisaaja kaitsee. Joonatan (ylärivi vas), Lotta, Ville H ja Fedja sekä Ronja S, Ronja M ja Daniela.

Kauniissa syksyssä on viihdytty viikonloppuisin myös sisätiloissa. Chikaralaiset mukana kisoissa hyvällä menestyksellä. Mitalisaalis on ollut hieno Porvoon avoimissa aluemestaruuskisoissa, Eden-shiaissa Tampereella ja Kerava-shiaissa.

Kerava shiai 12.10.2013

Aurinkoinen syysaamu valkeni ja Chikaran junnut suuntasivat Keravalle kisaamaan.

Osallistujia oli 20 seurasta 178 ottelijaa. Hieman vähemmän kuin viime vuonna, kun samaan aikaan Jyväskylässä järjestetty Samurai Cup harvensi rivejä ylemmissä ikäluokissa.

Kisavuoden lähestyessä loppua osallistuu yhä useampi judoka myös ylemmän ikäluokan sarjoihin. Näin valmistellaan siirtymistä E:stä D:hen, D:stä C:hen ja C:stä B:hen, ja samalla otetaan tuntumaa ensi vuoden mahdollisiin uusiin kilpakumppaneihin. 

Chikara oli jälleen hienosti toisena mitalitilastossa; 8 kultaa, 4 hopeaa ja 4 pronssia. Hyvin tehty ja onnea kaikille!

Tulokset ja ottelukaaviot tästä
 

Samurai Cup 4, Jyväskylä 12.10.2013

Jyväskylän Samurai Cupissa oli myös edustusta Chikarasta. Safar Rahmani kisasi sarjassa AP-81 kolme ottelua ja kaulaan ripustettiin kultainen mitali. Onnea Safar!

Seuraavaksi on luvassa muutaman viikon huili kisoista ja hiotaan tekniikkaa ja taktiikkaa, kunnes 3.11.2013 on vuorossa Hontai shiai Vantaalla.

Se on kisapaikkana niin lähellä että kannattaa tulla kannustamaan junnut voittoon tai lähteä vaikka itse kisaamaan!

Äiti tatamin laidalla

 

Eden shiai, Tampere 5.10.2013

Anivarhain alkoi matka kohti Tampereen Hervantaa ja uusia kisakoitoksia. Viikontakaisista Porvoon kisoista oli enää muistelot jäljellä. Ottelujärjestelyt palautuivat "normaaliin" eli, ikä ja paino ratkaisivat sarjat. Kaikin puolin selkeämpää.

Ilmeisesti tällä oli vaikutusta myös ottelijoihin, sillä tuliaisina 12 kisaajallamme oli 17 mitalia. Viisi kultaa, neljä hopeaa ja 8 pronssia toivat kolmannen sijan pistetaulukossa. Onnea kaikille!

Tulokset ja ottelukaaviot tästä.

Äiti tatamin laidalla.

 

Etelä-Suomen avoimet mestaruuskisat, Porvoo 28.9.2013

Jälleen suuri joukko Chikaralaisia mukana kisaamassa mitaleista. Junnuja oli 16 ja aikuisia yksi. Mitaleja ropisi 15, joista 3 kultaa, 4 hopeaa ja 8 pronssia. Mitalitilastossa hienosti neljäntenä. Onnittelut kaikille mitalisteille, varsinkin Miika Hirvonen joka sai puhtaasti kahden sarjan 9 - 0 voitoillaan kaksi kultaista mitalia! Osalla junnuista mitalit himmenivät hieman edellisistä kisoista, mutta sehän vain kasvattaa nälkää.

Tulokset ja ottelukaaviot tästä.
 

Junior SWOP, Stockholm, Haninge 28.9.2013

Chikarasta oli edustusta myös Tukholmassa käydyssä SWOP 2013 kisoissa. Sami Ponsi, (BP18 -81kg), kolme ottelua, mutta tällä kertaa ei sijoitusta.  Sarjassa oli 15 osallistujaa. Safar Rahmani (M21 -81kg), 4 ottelua ja hienosti viides sarjassa, jossa ottelijoita 14. Hienoa kisakokemusta ulkomailta molemmille.

Äiti tatamin laidalla.