Ilmoittautuminen Chikaran judon peruskursseille

 

Näillä lomakkeella voit ilmoittautua seuraavaksi alkaville lasten tai aikuisten peruskurssille sekä aikuisten tekniikkaryhmään. Muksujudoon ilmoittautumaan pääset tästä.

 


Ilmoittautuminen judon peruskursseille

  • Seuraava lasten ja nuorten seuraava peruskurssi alkaa 20.8.2023 klo 14.00
  • Aikuisten peruskurssille voi ilmoittautua mukaan jatkuvasti syyskauden alkamisen (10.8.2023) jälkeen
  • Lasten peruskurssin hinta on 250 € ja aikuisten 270 €

Olethan ystävällinen ja täytät vaadittavat kohdat huolellisesti. Muistathan täyttää myös huoltajatiedot lasten tai nuorten peruskurssille osallistuvasta lapsesta. Alaikäisen huoltajan on merkittävä myös markkinointiviestien vastaanottaminen tai kieltäminen sekä kuvauslupa. Halutessasi ilmoittaa useampia lapsia/nuoria peruskurssille, täytäthän jokaisesta ilmoittautuvasta oman lomakkeen, niin saamme jäsenrekisteriä varten tiedot täydellisinä.

Lähetettyäsi lomakkeen saat sähköpostiisi kuittausviestin ilmoittautumisen vastaanotosta.

Lasku toimitetaan myöhemmin antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli laskutussähköposti on eri kuin ensisijainen sähköpostiosoite, niin merkkaathan laskutusosoitteen sille nimettyyn kenttään.

Kurssimaksun eräpäivä on merkitty kurssin alkamisen jälkeen siten, että ilmoittautujalla on mahdollista käydä tutustumassa lajiin vähinään kahtena harjoituskertana kurssin alkamisen jälkeen. Muistathan ystävällisesti ilmoittaa mahdollisista peruutuksista (osoitteeseen: info(at)chikara.fi)!
 

Ilmoittautuminen lasten/nuorten peruskurssille

Ilmoittautuminen aikuisten peruskurssille ja tekniikkaryhmään


Tervetuloa kurssille!